De forskellige muligheder du har for at opbevare dine data

0

Du har helt sikkert nogle data, som du ikke ønsker skal gå spildt. Hvad end det er billeder, dokumenter, eller om det er din arbejdsplads, dette inkluderer, er sikkerheden vigtig, når der tales om at opbevare data. Alt efter hvad det er, du skal have opbevaret, er der nogle forskellige muligheder for dataopbevaring, med forskellige niveauer af sikkerhed. Du kan læse med her for info og gode råd.

Den gratis online sky

I dag er det meget normalt, at man har sine ting liggende online i skyen, fra hvilken udbyder det nu måtte være. På denne måde har du altid disse data tilgængelige, og de bliver hele tiden opdateret og gemt, når du er koblet til internettet. Disse opbevaringssteder er dog nok ikke nogle, hvor du skal have alle dine vigtigste ting liggende, da det ikke er altid, at sikkerheden er i top, Men hvis det er dokumenter og billeder, du har brug for at få opbevaret, kan den online sky helt sikkert anbefales.

En ekstern harddrive eller den mere professionelle sky

Hvis du vælger at lægge dine data over på et eksternt harddrive, kan du jo være sikker på, at det kun er dig, der har dem. Dette kan i nogle tilfælde være smart, men alt efter hvor værdibare disse data er, er der jo en risiko for tyveri eller lignende. Hvis du har værdifulde ting på en ekstern disk, burde du overveje at få den opbevaret et sikkert sted. En anden løsning er en af de mere professionelle skyer. Godt nok er de ikke gratis, men sikkerhedsniveauet er helt anderledes, og det er nogle meget mere komplekse data, du kan få opbevaret. Disse er nok især gode til virksomheder, som ofte er dem, der har disse mere avancerede data. Et eksempel på et sådant opbevaringssted er f.eks. azure.

Share.

About Author

Comments are closed.