Driftsikkerhed og anvendelighed er vigtigt, når du redder liv med en hjertestarter

0

Danmark er i verdensklasse, når det gælder genoplivning. Det viser tal fra Trygfonden. Årsagen, bag det fine resultat, vi kan bryste os af, er vores udbredte brug af hjertestartere. Maskinen betyder, at vi er i stand til at genoplive vore kære, når det skrækkelige pludseligt sker. Alle kan falde om. Med en hjertestarter kan alle også redde liv. Noget af det, der gør hjertestartere til en fantastisk maskine, er, at de er lette at anvende. En af markedets mest anvendelige hjertestartere er PHILIPS HEARTSTARTER HS1, som du kan finde på foerstehjaelps-shoppen.dk. Det er en hjertestarter til en meget fornuftig pris, men som ikke går på kompromis med det vigtigste.

Let at bruge, når du skal koncentrere dig om det vigtigste

Når du skal redde liv med en hjertestarter, er det meget vigtigt, at den er anvendelig. Du skal nemlig koncentrere dig om at redde liv. PHILIPS HEARTSTART HS1 bruger en let og tydelig stemme til at fortælle dig, hvordan du skal handle. Du skal blot gøre, hvad maskinen fortæller dig, at du skal. Det gælder både defibrilleringen og hjerte-lungeredning. Defibrillering skal gøres rigtigt, fordi det er kraftig strøm, og hjerte-lungeredning følger et bestemt tempo. Du kan heldigvis roligt koncentrere dig om det tekniske. PHILIPS HEARTSTART HS1 guider dig fra start til slut.

PHILIPS HEARTSTART HS1 virker, når det er vigtigt

Noget andet, som er meget vigtigt, er det helt banale. Maskinen skal virke, når du har brug for det. Du har ikke tid til at udføre servicetjek på din hjertestarter hver dag. Det tjek står PHILIPS HEARTSTART HS1 heldigvis selv for. Den kontrollerer sig selv både dagligt, ugentligt og månedligt, så alle dens funktioner fungerer, når de skal. Batteriet lever mindst 4 år, hvor den ikke bliver brugt. Den kan også klare mere end 200 defibrilleringer, selvom du selvfølgeligt ikke håber, at bare én er nødvendig.

Share.

About Author

Comments are closed.