En artikel for både forbrugeren og den erhvervsdrivende

0

Hvad vælger du som forbruger? Det vigtige for forbrugerne er klart at de bliver set og imødekommet, det er nemlig god service. Men hvordan skal man lige give en fornemmelse af det? Det hele handler om førstehåndsindtrykket. Derfor er det vigtigt at du som erhvervsdrivende har fuldt fokus på dine kunder hele vejen ellers vil du måske ende i en situation, hvor du bliver nødt til at dreje nøglen om. I denne artikel vil du kunne hente inspiration til, hvordan du tilbyder dine kunder det bedste og du som kunde kan hente inspiration til hvordan du støtter din lokale erhvervsdrivende.

Hvad er det vigtigste for forbrugerne

Førstehåndsindtrykket er som før nævnt det vigtigste for det er her kunderne bliver “lokket” til, det må du som forbruger da også kunne nikke genkendende til. Er medarbejderne glade, smilende og imødekommende har du også lyst til at være i butikken. Ydermere er det vigtigt med en pæn facade og matrikel, ser butikken flot og vedligeholdt ud, så er det der som forbruger at man søger hen. Er den derimod faldefærdig og med fedtede ruder, ja så ænser forbrugerne den nærmest ikke. Har du brug for hjælp til vedligehold, så du kan holde fokus på vigtigere ting eller har du lige udvidet og kan ikke følge med, så kan det være en god idé at hente hjælp udefra. Du kan få alt fra Trappevask hos Dahl Ejendomsservice, til fliserens og meget mere. På den måde kan dine lokaler altid se pæne og vedligeholdte ud. Men det kan også være dyrt når man ønsker professionelle og pæne resultater, det er her du som forbruger kommer ind i billedet.

Støt din lokale erhvervsdrivende og få den bedste oplevelse

Har du en yndlingsbutik eller vil du gerne støtte din lokale erhvervsdrivende, så kan du uden tvivl gøre livet nemmere for dem. Som skrevet i det ovenstående er pæne lokaler og søde medarbejdere dét der lokker os som forbrugere til, men alt dette er ikke muligt, hvis det ikke havde været for os. Forbruger skaber omsætning og nu mere omsætning, en butik har nu større mulighed har den også for at give dig den bedste oplevelse. Så ønsker du god kvalitet og god service, samtidig med at du støtter lokalt eller ønsker du at din yndlingsbutik bliver hængende i mange år, ja så er det vigtigt at det er der du lægger dine penge.

Share.

About Author

Comments are closed.