Gode tips når du skal vælge et iPhone cover

0

 

Der er rigtigt mange forskellige iPhone covers på markedet. Når du som forbruger skal vælge et cover, er der derfor mange ting, du skal tage stilling til. Cover-junglen kan til tider være ganske uoverskuelig, og derfor har vi samlet denne lille guide over ting, du skal være opmærksom på, når du vælger et cover. Læs med, og bliv klædt godt på til at vælge det helt rigtige cover for dig.

 

Materialer og forskellige covertyper

Det første du skal beslutte, er hvilken type af cover, du ønsker. Covers findes nemlig i mange varianter. Der er selvfølgelig de helt klassiske bagcovers i plastik. Bagcovers kan også fås i silikone eller gummi. Men ud over de almindelige bagcovers kan du også få etuier, punge og sågar strikkede sokker til at opbevare din iPhone i. De forskellige materialer har en indflydelse på, hvor godt din telefon er beskyttet mod mere alvorlige uheld. For mens alle covers beskytter telefonen mod brugsridser og mindre skrammer, er det kun de stødabsorberende materialer som f.eks. gummi eller silikone, der beskytter telefonen 100 %, hvis du for eksempel skulle være så uheldig at tabe den.

 

De enkelte covertyper har hver deres fordele. Eksempelvis indeholder læderetuierne til iPhones en række lommer til pengesedler og kreditkort, så etuiet helt kan erstatte pungen. Hvis du er vild med designet på din iPhone, kan du investere i en bumper, som kun sidder på telefonens hjørner og kanter, hvorved selve telefonen ikke bliver dækket ind. Dit valg af iPhone cover afhænger altså af, hvilket behov det skal dække.

 

Udtryk din personlige stil

Coveret skal ikke bare ses som en nødvendig sikkerhedsforanstaltning. Det er også en mulighed for at pryde din iPhone og sætte et personligt præg på en telefon, som størstedelen af danskerne render rundt med i lommen. Hvis du er til fest og farver, kan du for eksempel anskaffe et plastikcover i en pangfarve og med glimmer. Du kan også få humoristiske silikonecovers formet som f.eks. en M&M eller Pikachu. Du kan naturligvis også vælge et mere neutralt cover, hvis du er mere til det.

 

Hvis du vil vise verden, at du er en person med styr på tingene, er et lækkert læderetui måske den rette vej at gå. Læderetuierne har et eksklusivt look, som vil passe perfekt til den stilfulde, elegante type.

 

Unikke covers

Udover de almindelige covers findes der et meget stort marked for fancovers, hvilket giver dig mulighed for at pryde telefonen med dit idol inden for musik, sport, film og meget mere. Et godt tip er altså at bruge coveret til at udtrykke din personlige stil.

 

Skal din iPhone være helt unik, har du også mulighed for at designe dit eget cover. Nogle forhandlere tilbyder nemlig, at de kan fremstille covers ud fra fotos, som du sender ind til dem. Dette har den fordel, at din iPhone vil komme til at skille sig ud fra alle andre iPhones i verden. Ydermere er det en virkeligt god chance for at beskytte telefonen med det, der betyder allermest for dig. Det kunne være dine børn, din kæreste, et ferieminde eller et billede af dit kæledyr. Telefonen ryger op af lommen rigtigt mange gange i løbet af en dag, og med et personligt cover ville du hver gang blive mødt med synet af dit kæreste eje.

 

Valget af covers afhænger således af mange ting. Det er umuligt at sige, hvilket cover der er bedst. Det må du selv afgøre, for det er kun dig, der kender dit behov og din personlige smag. Men uanset om du er til festlige bagcovers eller stilfulde etuier, er det vigtigt, at du investerer i et cover, da det kan spare dig for mange reparationer i fremtiden.

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.