Den perfekte feriekombination

0

Har du altid drømt om at komme på en vaskeægte safaritur, hvor du kommer helt tæt på dyrene på den afrikanske savanne? Men ender du alligevel altid med at bestille en badeferie, fordi det er det sikre og velkendte valg? Og fordi du sikkert forbinder ferie med ren afslapning, hvilket du netop får opfyldt ved at være på den klassiske badeferie? Men hvorfor ikke holde fast i din drøm om at prøve noget nyt og tage af sted på safari? Og selvom du vælger at tage på safarirejse, så er det ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med badeferien. Tværtimod er det oplagt at kombinere safarirejsen med badeferien, hvilket du har rig mulighed for at gøre i Afrika. Afrika byder nemlig både på et rigt dyreliv og en masse lækre badeferiedestinationer.

To fluer med ét smæk – safari og badeferie

Afrika er et rigtig stort kontinent, og der er derfor også rigtig mange steder, hvor du kan tage på en safaritur. Ligeledes er der også mange steder, hvor du kan nyde de lækre sandstrande. Men hvor skal du så rejse hen, hvis du både ønsker at komme på safari og på badeferie? I Kenya kan du kombinere safari og badeferie, og det er uden at gå på kompromis med noget af det. Kenya byder nemlig både på et flotte nationalparker med et rigt dyreliv, hvor du virkelig kan komme tæt på dyrene. Derudover har Kenya også de smukkeste sandstrande og et fantastisk koralrev, hvis du tager til Kenya Kysten. Et andet land du kan tage til, hvis du både ønsker at opleve safari og eksotiske sandstrande, er Tanzania. Tanzania er nemlig også en meget populær destination, eftersom det også byder på både safarirejser og badeferie.

Fra den farlige savanne til den rolige strand

Du kan f.eks. vælge at starte din rejse ud med en safaritur, hvor du kører i jeep på den afrikanske savanne, imens du oplever det fantastiske dyreliv. Hvis du virkelig elsker det afrikanske dyreliv, så kan du med god grund tage på Big Five Safari. Her vil I med stor sandsynlighed se The Big Five – nemlig elefanten, bøfflen, løven, leoparden og næsehornet. Efter nogle lange dage på safarirejse trænger du med garanti til at slappe helt af og lave ingenting. Derfor er det oplagt at afslutte rejsen på en lækker sandstrand. Det kan både være ved Kenya Kysten, på Zanzibar eller på Seychellerne eller et helt andet sted! Afrika har rigtig mange eksotiske badeferiedestinationer at byde på! Uanset hvad er du garanteret ren afslapning, smukt krystalklart vand og lækre sandstrande! Og kan man afslutte sin ferie på bedre måde end ved at ligge på en eksotisk ø og nyde livet i fulde drag?

Så hvis du ønsker at udleve din safari-drøm på den afrikanske savanne men alligevel ikke helt kan slippe tanken om den velkendte og afslappende badeferie, så er Afrika lige et sted for dig! Så pak tasken og kom af sted! Det vil du ikke fortryde.

Share.

About Author

Comments are closed.