Sådan får du din gellak til at holde bedre

0

De fleste har prøvet at lave sine negle med gellak, for at opleve, at de knækker efter kort tid. Derfor er der mange, der gerne vil finde en måde, hvorpå de kan sikre, at deres gellak holder bedre. Heldigvis er der flere ting, der kan have god effekt i denne forbindelse.

Har du et ønske om at sikre, at din gellak kommer til at holde bedre, skal du derfor ikke tro, at det ikke kan lade sig gøre. Det kan det nemlig sagtens. Det kan du læse mere om herunder, hvor du vil blive præsenteret for forskellige tiltag, der kan gavne.

Køb gellak af høj kvalitet

Hvis du har et ønske om at sikre, at din gellak kan holde i lang tid, er det vigtigt at vælge en lak af høj kvalitet. Det er der heldigvis rig mulighed for at gøre, hvorfor det naturligvis ikke bør være et problem for dig at gøre dette.

Når du skal købe din gellak, er det dog en god idé at holde dig fra de helt billige muligheder. Grunden til dette er, at der som regel er en vis sammenhæng mellem kvalitet og pris. Tøv derfor ikke med at betale en kende ekstra, da det vil give dig en højere kvalitet.

Gør brug af builder gel

Det er også en rigtig god idé at gøre brug af builder gel. Det gør det nemlig muligt for dig at styrke dine naturlige negle. Faktisk vil en god builder gel være i stand til at gøre dine naturlige negle helt op til 30 gange stærkere.

En sådan gel skal du blot bruge under din gellak. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, er det naturligvis en god idé, at du vælger en klar lak, da du skal have din anden lak over denne. Overvejer du at gøre brug af dette trick, så læs mere, inden du beslutter dig.

Sørg for, at det er ordentligt hærdet

Når du laver dine negle med gellak, er det meget vigtigt, at du sørger for, at det er ordentligt hærdet. Hvis det ikke er det, inden du fortsætter med din dag, vil du ikke ligefrem skabe de bedste forudsætninger for, at dine negle holder.

Derfor er det meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med dette. Sørg derfor for at købe en god UV-lampe, som på effektiv vis kan hærde dine negle. Ligeledes skal du også bruge lampen tilpas længe, så neglene faktisk får tid til at hærde.

Share.

About Author

Leave A Reply