Sådan sørger du for at få nok D-vitamin

0

De kolde mørke og kolde måneder er over os, hvilket betyder, at vi ikke kommer til at se solen så meget, som vi plejer, når det er sommer. Dette betyder også, at vi ikke kan få d vitamin gennem solen. Det er derfor en god ide at sørge for, at man får d vitamin på en anden måde. Men hvorfor er det vigtigt? Det er fordi, at det er vigtigt for kroppens knogler og muskler. Hvis man ikke får nok d vitamin, kan man mærke det på sine muskler. Hop eventuelt ind på nettet eller køb d vitamin ved at klikke her. Herunder kommer der lidt om, hvordan du sørger for at få nok d vitamin, i de kolde og mørke måneder.

Tag det som kosttilskud

Man kan tage d vitamin som et kosttilskud. Det kan købes på apoteket eller i helsekostbutikker, både online og i fysiske butikker. Der findes forskellige slags kosttilskud med d vitamin, så man kan eventuelt spørge en på apoteket, hvilken en de kan anbefale dig. Man skal som regel tage en tablet om dagen, ofte sammen med et måltid, så vitaminerne bedre kan optages. Kosttilskud må ikke ses som en erstatning for en sund og varieret kost, det er stadig vigtigt, at man får en god kost sammen med tabelletterne.

Inddrag det i din kost

Du kan også sørge for at få nok d vitamin, ved at inddrage det i din kost. D vitamin findes blandt andet i fisk, æg, mælk, ost og smør. Det kan derfor være en god ide at være opmærksom på, at man får nogle af disse ting, i løbet af en dag. Så inddrag d vitamin i din kost eller tag det som kosttilskud, så er du sikker på at få, det du skal, indtil solen igen kommer og fodrer os med d vitamin.

Share.

About Author

Leave A Reply