3 tips til at finde en flot gulvlampe

0

Det er dig selv, der afgør, hvilken lampe og hvilket design du skal have ind i hjemmet, men her kommer tre gode råd til, hvad der kan være smart at holde øje med, når du skal have en ny eller flere gulvlamper derhjemme.

Belysning

Belysning er en meget relevant snak at tage op, når man køber en gulvlampe. På forhånd kigger du på en gulvlampe, fordi at du enten mangler lys eller synes, at hjemmet godt kunne trænge til at få et pænt møbel ind, som vil passe godt til dine andre møbler. Du skal finde ud af, om det er en hyggebelysning, du kunne tænke dig, eller om det er en gulvlampe, som skal agere læsemakker, når du sidder og læser i enten sofaen eller en lænestol. Du kan se, hvor meget skærmen dækker af selve pæren og på den måde finde ud af, hvor lyset bliver kastet hen.

Funktionalitet/design

Funktionalitet er en vigtig ting at tænke over, inden du køber, fordi at det er relevant for dig, om lampen ofte skal flyttes, eller om den er høj/lav nok til dine behov. Lamperne står som regel ikke midt i et rum, de læner sig op af et andet møbel, som skal komplimentere lampens lys. Designet er op til dig selv. Danskerne går ofte mere op i designet en selve funktionaliteten og belysningen, og det er med god grund. Vi danskere nyder at have pæne ting derhjemme som andre folk skal lægge mærke til. Så er det ikke vigtigt, at du skal have lys et vidst sted, kan du sagtens købe en lampe, som du selv synes, er fantastisk at se på.

Pris

Prisen er jo alt efter hvor mange penge du selv vil smide i lampen, men har du et decideret budget, kan det være værd at overveje, om man skal bruge en flot designerlampe eller en funktionel med god belysning. Er du på budget, findes begge slags i én lampe, men overvej, hvor meget du er villig til at give for den ekstra belysning.

Det var tre gode tips som man tage på gulvlampejagt med. God fornøjelse.

Share.

About Author

Leave A Reply