3 typer af lån du kan tage

0

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for et lån, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken type der passer bedst til. Der findes mange forskellige lånemuligheder, og nogle passer bedre til en type situationer, mens nogle passer godt til andre situationer. Det afhænger både af, hvad du skal låne til men også din egen økonomi, og måden du håndterer penge på. Hvis du er uheldig, kan du ende med at få et inkassofirma som Debtia efter dig. Det sker dog kun, hvis du ikke tilbagebetaler i tide, og derfor skal du være sikker på, at du kan håndtere det lån, du vælger. Her får du et bud på 3 forskellige typer af lån, som muligvis kan være det rette valg for dig.

Lån i banken

En af de mest åbenlyse lånemetoder er at låne i banken. Dette kan være en god løsning, hvis du skal have et større lån til f.eks. nyt hus, opstart af virksomhed eller lignende. Her kan du selv forhandle dig frem til nogle gode renter. Disse lån er ikke med henblik på en tilbagebetaling efter kort tid.

Kviklån

Kviklån er en type af lån, som deler vandene i høj grad. Mange mener, at det er en farlig måde at låne på, fordi renterne er meget høje. Der er dog også fordele, da du her kan få pengene udbetalt med det samme. Et kviklån kan være skidt, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale, men hvis du har styr på økonomien og ved, hvad du laver, kan det være en smart løsning til hurtigt at låne et mindre beløb.

SU lån

Denne type af lån er udelukkende for studerende men har mange fordele med sig. Du kan låne mindre beløb til meget lave renter, og skal først påbegynde tilbagebetaling efter endt studie.

Share.

About Author

Comments are closed.