Sådan indretter du din varevogn

0

Hvad end du er elektriker, VVS’er, tømrer, tagdækker, gartner, eller noget helt andet, kan du have brug for en funktionel varevogn i dit erhverv. Det indebærer, at din varevogn er fornuftigt indrettet, så du, så nemt som muligt, kan bevare overblikket over det værktøj og udstyr, du transporterer i din varevogn.

En god indretning af din varevogn har et hav af fordele. For mange professionelle, i forskellige erhverv, er en funktionel indretning af varevognen uundværlig. Den største fordel ved en professionelt indrettet varevogn er, at du optimerer varevognens plads bedst muligt. Udnyttes hele bilens længde og bredde optimalt, får du det højst mulige antal hyldemeter, og du kan derved opbevare og transportere et større lager i din varevogn. Således slipper du for at skulle køre tilbage efter reservedele eksempelvis. Vælger du at få bilreolerne tilpasset bilens runding, og derved få dem monteret helt ude ved siderne, får du desuden mere plads på midtergangen i bilen.

Når du skal beslutte dig for, hvordan din varevogn skal indrettes, kan du med fordel overveje at vælge en bilindretning fremstillet i letvægtsmaterialer. På den måde optimerer du lastekapaciteten, da du ikke bruger unødig vægt på bilreoler og anden indretning. I stedet kan du have mere værktøj og flere reservedele med. Med en god indretning af din varevogn, har du mulighed for at spare penge på sigt. Når alt har en fast plads i varevognen, undgår du nemlig, at værktøj og reservedele flyder rundt og bliver ødelagt.

Vælg det rette inventar

Ved valg af inventar til din varevogn, bør du desuden overveje, hvordan selve indretning skal være. Som udgangspunkt er det en fornuftig ide at placere tunge ting i bunden af bilen, gerne foran bagakslen. Lette og mindre omfangsrige ting kan så placeres nærmere loftet. For at gøre indretningen af din varevogn så funktionel og anvendelig som muligt, kan du med fordel placere dit mest brugte værktøj og materialer tættest ved døren. På den måde er det altid nemt at finde det, du skal bruge, og du slipper for at belaste ryg og knæ ved at skulle helt ind bagerst i bilen efter det. Desuden bør du placere tunge materialer, så de er let tilgængelige, og så du, uden problemer, kan få fat i dem, uden at gå på kompromis med en rigtig løfteteknik.

Er du på udkig efter det helt rigtige bilinventar til indretning af din varevogn, finder du det hos Erfa Inventar. De tilbyder og producerer nemlig bilinventar, skræddersyet til alle kendte bilmærker inden for varevogne på det danske marked. Erfa Inventar står selv for udvikling og produktion af inventaret på deres danske fabrik, og derfor kan de tilbyde nogle af branchens mest konkurrencedygtige priser. Med deres 80 års erfaring med produktion af inventar til erhverv og privat, kan Erfa Inventar desuden garantere høj kvalitet og en effektiv proces.

Optimal indretning af din varevogn

Hos Erfa Inventar er de specialister inden for både fremstilling og montering af bilinventar, og de kan derfor tilbyde standardløsninger, såvel som fremstilling efter specifikke ønsker og behov. Derfor er du garanteret, at indretningen af din varevogn opfylder dine behov, med så optimal en pladsudnyttelse som muligt. Varevognene indrettes med bilreoler, hyldebakker, hulplader, skruestikholder, skruestik, kabelreoler, skuffekabinetter, plastkasser, og meget mere. Erfa Inventar står inde for deres service og produkter, og de lover gode priser, samt hurtig levering.

Du beslutter selv, om du ønsker at få monteret det komplette inventar i forbindelse med indretningen af din varebil hos Erfa Inventar. Overlader du opgaven til Erfa Inventar, monterer de hurtigt, effektivt og billigt inventaret i din bil. Som udgangspunkt afleverer du bilen hos dem om morgenen, og om eftermiddagen står den klar med fuldt monteret inventar. Således er du sikret en god og hurtig service, som optimerer din varevogns funktionalitet betydeligt.

Share.

About Author

Leave A Reply