Er du ved at tage en livsændrende beslutning?

0

Nogle beslutninger vil ændre dit liv. Det gælder for eksempel, når du skal købe eller bygge hus, starte, overtage eller sælge en virksomhed. Eller når du skifter retning i dit liv, f.eks. med et drastisk karriereskifte. Når du står overfor en stor forandring, som potentielt kan ende i en hårknude, kan det være en god idé at få noget rådgivning.

Ny karriere

Nogle gange, kan en ny karriere i en helt anden branche, få indflydelse på dit privatliv i en sådan grad, at der er tale om en livsændrende beslutning. Måske skal du til at være dagplejemor, frem for marketingassistent, og du er urolig for, hvordan det vil ændre dit liv socialt, din familiedynamik og din selvopfattelse.

Når din jobtitel ændrer sig drastisk, kan det være interessant at tale tingene igennem med en karrierecoach eller karriererådgiver.

En karrierecoach stiller kritiske spørgsmål om dig og om din karriere, men det er op til dig selv at svare på spørgsmålene og reflektere på dem.

Karriererådgiveren viser dig alternativer og nye retninger for din karriere. Rådgiveren giver konkrete råd, værktøjer og planer, for at nå i mål.

Nyt hus

Uanset om du skal købe eller bygge nyt hus får du brug for rådgivning. Dels fra ejendomsmægleren, men du skal også have dig en boligadvokat, som gennemgår købet for dig og med dig. Har du aldrig ejet din egen bolig, er et huskøb en stor beslutning, og du skal huske, at ejendomsmægleren er sælgers repræsentant, og derfor ikke dit bedste bud på en rådgiver som køber.

Et huskøb inkluderer endeløse dokumenter, og som menig mand kan disse dokumenter være overvældende, og sandsynligheden for at du overser noget er stor.

Ny virksomhed

Skal du overtage en virksomhed, får du brug for en erhvervsadvokat. Denne kan hjælpe dig med at få et overblik over hvad det er du køber, samt hjælpe dig med at få indsigt i virksomhedens forhold. Desuden bidrager de med udarbejdelse eller tilrettelæggelse af nødvendige erklæringer og undersøgelser.

Find bolig- eller erhvervsadvokat hos advokat Esbjerg, hvis du er fra Esbjerg egnen.

Share.

About Author

Comments are closed.