Derfor er online kviklån så populære

0

Selvom kviklån i nogle kredse har et negativt ry, så kommer vi altså ikke udenom at online kviklån er blevet populære blandt de danske låntagere. Og denne popularitet kan der være flere gode grunde til – det er blandt andet nemt og hurtigt at optage lån online.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er i sin simpleste form et mindre lån med en hurtig udbetalingstid. Stort set uanset hvilket økonomisk behov der opstår, vil et kviklån kunne give dig og din økonomi en hjælpende hånd på vejen.

Derudover vil du som låntager opleve at låneudbydere for kviklån stiller langt lavere krav til dig. Det er derfor lettere at få en låneansøgning godkendt, og så går det hurtigt og nemt derfra.

Hvorfor online kviklån?

Som sagt er der flere gode grunde til at en stor portion danske låntagere vælger et online kviklån, når de har brug for penge. Det kan være meget individuelt, hvorfor valget falder på lige netop et kviklån. Nogle gange er valget velovervejet, hvor det andre gange kan være en mere eller mindre hovedløs beslutning, fordi det er så nemt. Ved at belyse nogle af årsagerne til at man vælger et online kviklån, håber vi på at gennemsigtiggøre markedet for kviklån og tilskynde til velovervejede beslutninger, når det kommer til optagelsen af et lån.

Det er hurtigt og nemt

Som de fleste nok allerede er klar over, så er det forholdsvis hurtigt og nemt at optage et kviklån online. Især sammenlignet med de traditionelle banker.

Når du optager et lån online, kan du styre dig gennem låneprocessen hjemmefra din computer eller på farten via din tablet – så enkelt er det. Derudover findes der i dag en række sammenligningstjenester som kviklaan-guide.dk, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne lånene på markedet. På den måde får du mulighed for at tage en del af styringen og sikre dig det bedste og billigste lån.

Der stilles ikke sikkerhed

Med et kviklån kan du låne penge uden at skulle stille nogen form for sikkerhed. Når du sædvanligvis stiller sikkerhed i forbindelse med optagelsen af et lån, stilles sikkerheden i form af eksempelvis et hus eller en bil. Når du med et online kviklån ikke skal stille sikkerhed, betyder det med andre ord at låneselskaberne ikke stiller nogle krav til dig i den forstand, og at du dermed godt kan tage et lån, selvom du ikke ejer hus eller bil.

Hurtig udbetaling

Kviklån er også kendt for at have en meget hurtig svar- og udbetalingstid. Allerede fra du har sendt låneansøgningen afsted, kan du forvente at modtage svar inden for 1-2 timer. Det afhænger selvfølgelig af låneudbyderen. På samme måde går det hurtigt med udbetalingen, når først lånekontrakten er underskrevet af begge parter. Hos nogle låneudbydere kan du forvente at modtage pengene på din konto allerede inden for få timer, andre inden for 24 timer.

Derfor er online kviklån gode, når du har et akut behov for penge.

Dårlig relation til banken

Andre vælger et online kviklån, fordi de fornemmer en dårlig relation med deres traditionelle bank. I en sådan situation synes det langt mere overskueligt at søge om et lån online, så man ikke skal sidde ansigt til ansigt med sin bankrådgiver.

Hvor man skal være særligt opmærksom, er i en situation, hvor din egen bank har afslået din låneansøgning. Her kan det være økonomisk uforsvarligt at vælge et online kviklån i stedet, da det kan være dyrere, og fordi din bankrådgiver muligvis har vurderet, at du ikke har økonomien til at kunne betale pengene tilbage.

Vær derfor altid sikker på at du har råd til at betale de lånte penge tilbage og overvej grundigt, om du har andre muligheder end at låne penge.

Share.

About Author

Comments are closed.