Forbrugslån – til dig, der mangler penge nu og her

0

Et forbrugslån er en hjælpende hånd til dig, der mangler penge lige nu og her. Det kan være penge til alt fra til en ny taske, en ferie, en ny computer til studiet eller et indskud til en lejlighed. Optager du et forbrugslån, skal du ikke stille nogen sikkerhed for pengene. Det betyder, at der ikke er nogen låneudbyder, der kræver din underskrift og noget, der kan stilles som sikkerhed for, at du betaler lånet tilbage.

 

3 gode råd til dig, der vil søge et forbrugslån

Hos Home-banker kan du få svar på alt, der er værd at vide, inden du optager et forbrugslån. Herunder vil du hurtigt kunne lære lidt om de vigtigste ting.

 

  1. Du bør først forhøre dig hos din nuværende bank om, hvor meget det vil koste at oprette et forbrugslån hos dem. Derefter kan du med fordel undersøge markedet og hente tilbud fra andre banker.
  2. Ha’ styr på alle dine udgifter og indtægter – og vær realistisk! Hav dine lønsedler, budgetter og en årsopgørelse fra SKAT klar, da långivere typisk vil se disse.
  3. Vær også realistisk omkring, hvor meget du kan betale af hver måned, og brug lang tid på at finde ud af dette. Hvis din økonomi er til det, er det en rigtig god idé at betale mere af ad gangen, da dit lån i sidste ende så vil blive billigere.

 

Er et forbrugslån ikke bare et kviklån?

Forbrugslånet kan på mange måder godt bare minde om et ud af de mange forskellige kviklån, der findes. Men i virkeligheden går det ikke altid så ”kvikt” at tage et forbrugslån. Modsat et kviklån tager det nemlig lidt længere tid at tage et forbrugslån. Forbrugslånet er nemlig mere oplagt til at låne et større pengeløb, da det typisk løber over en længere periode. På den måde vil du have længere tid til at afdrage lånet. Skal du derimod låne få penge hurtigt, bør du tjekke markedet for andre lånemuligheder.

Share.

About Author

Leave A Reply