Et godt selskabsspil kan få alle i godt humør

0

Har du inviteret nogle venner over til en hyggelig aften? Og er du lige nu ved at finde ud af, hvad I skal få aftenen til at gå med? Så kan det være, at du bør tage et kig på de mange forskellige selskabsspil, som der i dag er på markedet. Fælles for dem alle er nemlig, at de kan få det gode humør og masser af smil frem på dem, som spiller med. Det er således et festligt indslag, der til tider kan underholde et selskab i op til flere timer.

Vælg et spil som alle i selskabet kan grine af

Der er i dog i dag rigtig mange forskellige spil at vælge i mellem, og derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilket man skal vælge at investere i. Er man til det til tider lidt grove, lidt pirrende og det, som der har en tendens til at gå en lille smule over grænsen, så bør man dog tage et kig på selskabsspillet ’Cards against Humanity’. Det er et yderst simpelt spil, som kun består af en lang række forskellige kort. Og så er det muligt at købe udvidelsespakker hertil, så man altid sikrer sig, at der er masser af sjov at hende i de mange forskellige kort.

Det handler om at være skør

Spillet er både akavet og forfærdeligt, og så går det ud på, at en enkelt spiller trækker et af de sorte kort, der har et antal blanke ord eller sætninger. Disse ord eller sætninger skal andre spillere sætte ind med de hvide kort, som de sidder med på hånden. Det kan i nogle tilfælde også være et spørgsmål, som de andre spillere skal besvare med deres hvide kort. Den person, der laver den absolut bedste, sjoveste, groveste og mest pinagtige sætning, vinder runden.

Share.

About Author

Leave A Reply