Høj lyd, lav pris

0

I Danmark elsker vi at feste. Vi finder altid en anledning til at fejre nogen eller noget, og det ofte ifølge med god mad og drikke og selvfølgelig også musik. I dag er der mange hjem, som ikke længere har store musikanlæg, fordi alt klares via hovedtelefonerne eller med små bærbare højtalere, som ungerne også kan bruge. Og selv hvis man ligger inde med et anlæg, så er det oftest ikke særligt mobilt og kan derfor ikke bruges, når festen foregår udenfor. Når du lejer en Soundboks, har du mulighed for at feste hvor som helst når som helst, og det helt uden besværet med at skulle finde stikkontakter og ledninger frem. Den transportable højtaler er nemlig trådløs, hvilket betyder, at den kan sættes op alle steder. Se mere her.

Lyden er selvfølgelig i top og højtaleren kan spille helt op til 122 dB, så du er altid sikret den bedste lyd. Når du lejer en Soundboks kan du selv vælge, hvor længe du vil leje den, prisen bliver faktisk kun lavere, jo længere du lejer den.

Andre fordele

En Soundboks er en let og sikker måde at sørge for musikken til din næste fest på. Højtaleren er nem at transportere, da den har indbyggede håndtag og kun vejer 15 kg. Det betyder, at du kan have den med dig, og at festen følger dig.

En anden meget praktisk ting ved højtaleren er, at den tåler alt slags vejr, regn, sne, sol, fugt og temperaturer fra -20 grader op til 50 grader. Den er solid i sin opbygning og er ligeledes optimeret til både at kunne spille inde som ude.

Højtaleren kan, når den er fuldt opladt, spille i ca. 40 timer. Det betyder, at du aldrig behøver at være bange for, om der er musik til din fest. Højtaleren oplader på lige omkring 3,5 time og er derefter fuldt opladt og klar til at spille. Du kan både tilslutte en afspiller via Bluetooth og AUX, dvs. at det er oplagt at afspille musik fra din mobiltelefon, hvor du i forvejen har alle dine playlister tilgængelige og let kan skifte mellem de numre, som I ønsker at høre.

Ønsker du lige at tage festen til det næste level, så er det muligt, at du kan tilslutte to højtalere til den samme afspiller, og på den måde få endnu mere god lyd til din fest.

Share.

About Author

Leave A Reply