Find det rigtige webhotel til dit behov og få rabat

0

Med internettet alle vegne, er det vigtigt som virksomhed eller selvstændig eller blogger eller noget helt fjerde at have et website, hvor folk kan finde dig online. Og det virker måske ikke helt lige til at skulle ligge og rode med alt det der webudvikling og posting på websitet selv, men det er faktisk ikke så kompliceret endda. Især ikke i dag med de mange gratis brugervenlige CMS-systemer, der findes på markedet. Ja hvad er CMS, spørger du sikkert? Det er en forkortelse for Content Management System, og er det system, hvor du kan styre, slette, redigere og alt indhold på dit website. Men første skridt på vejen mod et website, der også er velfungerende, er at få købt dig et domænenavn og et webhotel. Klik her.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel hjælper dit website til at lagre indholdet på dit website, så hastigheden for at loade websitet for dine brugere bliver større. Og det er en god ting at tage højde for, for at blive fundet i en søgning på Google for eksempel. Det hjælper dig samtidig med backups af dit website ofte, så du ikke behøver huske på det. Det er væsentligt, så det ikke pludselig forsvinder, hvis der sker en fejl eller lignende,

Hvad er et domænenavn?

Ja hvad er så domænenavn? Det er navnet på dit website som man taster ind i søgefeltet i din browser. Nogle eksempler på domænenavne er dr.dk, ecs.dk, google.com med flere. Det er altså sådan dine brugere og måske potentielle kunder kan finde dig. Derfor er det vigtigt at domænenavnet giver mening i forhold til formålet med dit website. Det koster noget at anskaffe sig et domænenavn, for når du først har købt det, er det dit ene og alene – og ingen andre har mulighed for at bruge det domænenavn.

Share.

About Author

Leave A Reply