Spar penge ved at udskifte kummefryser

0

Nogle af de hvidevarer, der benytter sig af allermest energi, er gamle kummefrysere, som oftest har et særdeles højt energiforbrug, hvilket i høj grad vil være at se på elregningen. Ønsker man at spare penge på elregningen, kan udskiftning af gammel kummefryser være et godt sted at starte, da man får skåret en hel del af det årlige forbrug ved køb af ny kummefryser. På den måde kan man altså også se en sådan erhvervelse som en god investering, da den på sigt kan begynde at hente penge ind igen grundet formindskelsen på elregningen. Der er dog nogle forskellige ting, man skal holde sig for øje, når man er på jagt efter en ny kummefryser.

Kummefrysere i forskellige energiklasser

For at blive ved energiforbruget skal det også nævnes, at de forskellige kummefrysere fås i en del forskellige energiklasser, der adspreder sig fra den laveste energiklasse, G, til den højeste energiklasse, A+++. En lav energimærkning på eksempelvis G eller F betyder et forholdsvist højt forbrug, hvilket selvsagt giver en større elregning. A+++ betyder eksempelvis for en kummefryser, at den benytter forholdsvist lidt strøm, hvilket kan give formindskelser på elregningen. Det anbefales faktisk, at man kun erhverver sig hvidevarer, der er i den høje ende af energiskalaen, da dette er bedst for miljøet og bankbogen.

Læg også mærke til funktioner på de forskellige kummefrysere

De forskellige kummefrysere vil også have forskellige funktioner, hvilket blandt andet kan være en lowfrost funktion, der formindsker rimdannelsen en hel del. Når der er meget rim på en kummefryser, vil kummefryserens forbrug af strøm stige en hel del, hvorfor denne funktion kan være med til at mindske strømforbruget. Herudover kan man få en superfrys funktion, der hurtigt kan nedfryse store mængder af madvarer ad gangen, hvorefter kummefryserens temperatur igen vil stige til det, den er indstillet til. Det kan også ske, at temperaturen i kummefryseren stiger uventet grundet en fejl, hvilket ikke altid er let at opdage, hvorfor det kan være en fordel med en kummefryser med temperaturalarm, der gør opmærksom, når temperaturen er for lav. Find et udvalg og flere beskrivelser af funktioner, energiklasser, størrelser og meget andet her.

Share.

About Author

Leave A Reply