Find rundt på blækpatron-markedet

0

Det gamle ordsprog: ’at finde en nål i en høstak’ passer meget godt til, hvor svært det kan være at finde rundt på blækpatron-markedet. Det kan være, du synes, det kan være svært at finde ud af, hvilke patroner som passer til din printer, men det kan også være, at du bare gerne vil finde den bedste og billigste forhandler af netop din printers blækpatroner. Hvis du læser mere her, bliver du forhåbentlig klogere på blækpatron-markedet.

Forstå tallene og bogstaverne

Du kan give dig selv en hjælpende hånd, når du skal navigere i de mange muligheder, der er – både hos din lokale forhandler, men også online. Blækpatroner er ikke bare blækpatroner. Du kan få den i forskellige størrelser, men det sværeste kan være at aflæse de forskellige koder, som emballagen indeholder. De bogstaver og tal, som tilsammen danner de forskellige koder, fortæller dig, hvilken en patron som tilpasses til din printer. Nogle fabrikanter har dog valgt at give en lille hjælpende hånd, idet de fleste fabrikanter farvemarkere blækpatronerne. Desuden kan du komme ud for, at der på nogle af patronerpakkerne står skrevet XL. I de fleste tilfælde betyder det, at selve blækpatronen er større og altså indeholder mere blæk.

Din printers model

Det er ikke kun tallene og bogstaverne, du skal kende til. Også din printers model kan gavne dig, når du skal navigere rundt. Du kan eksempelvis printere inden for disse mærker:

  • Dell
  • HP
  • Epson
  • Canon

Hver af mærkerne har forskellige printermodeller, hvilket igen har betydning for dine indkøb af blækpatroner. Du har altså ikke mulighed for at benytte patroner mærkerne imellem. Men også inden for sammen mærke kan du finde vanskeligheder. Ikke alle Epson-printere benytter de sammen koder af blækpatroner. Noter derfor de forskellige kombinationer af koder ned, når du skal have opfyldt dit lille lager derhjemme, eller din printer trænger til fornyet blæk.

Share.

About Author

Leave A Reply