Fotodroner til foto-entusiaster

0

Dronefotografering er efterhånden blevet et almindeligt kendt fænomen, som mange amatørfotografer kaster sig over. Det er ikke underligt, at det er blevet så populært, da fotografering med drone er en spændende og anderledes måde at forstå fotografering på og åbner op for helt nye vinkler og perspektiver. Dog bliver dette potentiale ikke altid udnyttet til fulde pga. dårlige droner, der giver en middelmådig kvalitet med grynede, slørede eller rystede billeder, hvilket jo er enhver fotografs værste mareridt. Så hvis du er en af de mange, som er på udkig efter den perfekte drone, som giver professionel kvalitet og gør det muligt at få det optimale ud af de nye muligheder, som fotografering med drone skaber.

En drone af professionel kvalitet

For at få en drone, som tager perfekte billeder, er det altafgørende at købe en af god kvalitet, fordi det sikrer den højeste stabilitet, som er essentielt for at få det perfekte stilbillede. DJI er et anerkendt mærke indenfor salg af droner til fotografering og har i deres serie, Phantom inspire, udviklet droner, som er absolutte topmodeller på området. Dronerne har den ideelle vægt omkring 3.500 g, hvilket sikrer, at de er hurtige, manøvredygtige og i stand til at udføre en stabil og sikker flyvning. Derudover er dronerne designet således, at kameraerne, som kan levere billeder med op til 12 megapixels, har et uforstyrret 360 graders udsyn. En sidste funktion, som gør dronerne ideelle til professionelt brug, er, at det er muligt at styre dronen i par. Dvs. at kamera og drone kan styres fra separate kontrollere.

Husk at have styr på lovgivningen

Inden du begiver dig ud for at få det perfekte dronefoto, er det vigtigt at tjekke lovgivningen på området, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse. Alt efter hvor du befinder dig, ændres lovgivningen. Så der er forskellig lovgivning i forskellige lande og internt i landets områder.

I Danmark siger lovgivningen, at hvis man har en drone på over 250 g, skal den registreres. Derudover er det forbudt at flyve med drone i et bymæssigt område, med mindre det er til professionelt formål. Så hvis du skal ud at fotografere med en drone, er det overordnet set vigtigt at tage hensyn til andre, og du har samtidig vigepligt. Det betyder, at hvis der kommer et andet luftfaretøj, skal du vige for det. Af samme årsag må dronen heller ikke overstige en højde på 100 m.

Share.

About Author

Leave A Reply