Grunden til at haven er skøn

0

Fra en lille forhave på 8 kvadratmeter til en enorm baghave på 1000 kvadratmeter. Ved de flest hjem findes en eller anden form for natur i nærheden. Selv ved mange lejlighedskomplekser er der et fælles naturareal. Men med det danske vejr er det ikke altid rart at opholde sig udenfor. Problemet her er, at man af den grund nærmest kan glemme, at haven eksisterer. Måske lægger en del kun mærke til den, når græsset trænger til at blive slået. Men i virkeligheden er haven skøn, og den fortjener opmærksomhed.

Pas på din have

Når det kommer til pasning af haven, er der delte meninger om, hvorvidt det er sjovt. I dag findes der mange måder, som gør det nemmere, du kan f.eks. fylde dit skur med et bredt udvalg af buskryddere og tilbehør. Haven er også et sted, du kan udvikle dine færdigheder. Næste gang, der skal slås græs, kan du prøve at lægge mærke til, hvor meget du har lært. Du kan også forsøge dig med nye hobbyer – prøv evt. gartneri og plant nogle frø eller spirede kartofler. På den måde træner du din koncentration, tålmodighed og finder måske en sjov fritidsaktivitet.

Haven er dit hjem

Stedet, hvor vi opholder os allermest er vores hjem. Det er her, mange af os finder tryghed og varme. Det er her vi inviterer venner hen. Det er her, vi skaber stærke bånd med familien. Om sommeren føles dagene længere, og lyset udenfor kalder på os. Haven bliver derfor et oplagt stede at opholde sig i. Måske sidder du med kæresten og drikker vin på terrassen? Måske spiller du fodbold med børnene? Eller måske føles den milde sommerbrise på huden fuldstændig fantastisk? Naturen betyder meget mere for os, end vi nok går rundt og tror. I naturen er der form for stilhed. En fredfyldt stemning. En atmosfære vi har brug for.

Share.

About Author

Comments are closed.