Få ekstra kul på din grilloplevelse med en pillegrill

0

Noget af det, der smager mest af sommer, er grillmad. Danskerne er vilde med det. Der er noget helt specielt over et stykke kød, der har været en tur på grillen. Eller en grønsagsret, der har fået lov at simre under grillens låg i stedet for i ovnen. Grillmad hører sig sommeren til. Den traditionelle grill er enten en kulgrill eller en gasgrill. Men der er en anden løsning, hvis du vil udvide din grillhorisont. Du behøver ikke købe en stor sæk trækul eller have en gasflaske klar. Løsningen er en pillegrill fra Traeger og Traeger grills. Køb her. Traeger og Traeger grills bruger træpiller i stedet for trækul eller gasflasker. Det betyder, at du kan grille i stort set al slags vejr, og så har de mange smarte funktioner, som gør det lettere for dig at slappe af, inden du servere lækkert grillmad.

 

Egenskaber, som kul- og gasgrills ikke besidder

En af grundene til, at mange grillkyndige vælger en pillegrill Traeger og Traeger grills er, at den kan noget helt andet. For det første er det super nemt. Nemt at starte. Nemt at styre temperaturen. Nemt at gøre rent. For det andet er der mulighed for mange flere forskellige røgsmage, som virkelig kan tage grilloplevelsen til det næste niveau. Du kan således vælge lige præcis den træpille, der passer til den mad, du laver. Det kan være:

 

  • Kirsebærk, der giver en sød smag
  • Hickory, der giver en bitter smag til langtidsstegt kød
  • Egetræ, som giver en kraftigere smag

 

Mulighederne er mange med en pillegrill fra Traeger og Traeger grills.

 

Smart WiFi funktion

Noget af det allersmarteste er, at du kan styre din Traeger og Traeger grill gennem din telefon. Grillen kan kobles til WiFi, og så kan du styre den gennem en app. Det betyder, at du kan slappe af og hygge med vennerne, mens du griller.

Share.

About Author

Comments are closed.