Hårfarvning er almindeligt

0

Håret er noget af det første, en person lægger mærke til. Derfor er det ikke så underligt, at flere og flere får deres hår farvet til lige den farve, man ønsker. Det kan også være, at man bare ønsker noget forandring, og så er håret ofte det nemmeste at ændre ved sig selv. Dit hår har, som mange andre dele af kroppen, ikke den samme vitalitet hele livet. Pigmentet i dit hår, gør at det ser sundt og flot ud, men når produktionen af pigment stopper, så bliver dit hår gråt. Derfor vælger mange kvinder og mænd, at få det farvet. Faktisk har 20% af danske mænd prøvet at farve hår, mens hele 80% af danske kvinder har prøvet at få farvet hår. Det vil sige, at cirka halvdelen af danskerne har fået farvet hår.

Nem opfriskning af hårfarve

Det kan være dyrt at gå til frisøren og få farvet hår, så derfor vælger mange at gøre det selv. Når du farver hår, er du klar over, at det ikke holder evigt, men det har Maria Nila colour refresh en løsning på. I dette produkt har du en hårmaske, som indeholder farvepigmenter, som ikke bare genopfrisker farven i dit hår, men samtidig også plejer det. Hårfarvning er ikke sundt for håret, men med Maria Nila colour refresh har du en let og sikker vej til lækkert hår. Maria Nila colour refresh er nemlig en vegan-venlig serie, samtidig er det helt uden kemiske stoffer som parabener og sulfater. Alt du skal gøre er at påføre Maria Nila colour refresh efter hårvask, lad det sidde i 3 minutter, hvorefter du skyller håret og afslutter med balsam. Så har du opfrisket din hårfarve og håret får en lækkert glans. Det ligner næsten, at du har været ved frisøren! En behandling holder mellem 4 og 10 hårvaske, så derfor virker det også væsentlig længe. Produkterne findes i både 100 ml og 300 ml, hvilket gør det ideelt at teste nye farver ofte.

Så hvis du kan fornemme, at din hårfarve er falmet, eller håret er slidt, og du ikke kan finde det rigtige produkt, så tag et kig på disse skønne produkter Maria Nila colour refresh.

Share.

About Author

Comments are closed.