Guide: Sådan starter du en butik fra din stue

0

Flere ønsker at starte deres egen forretning, og de gode nyheder er, at det aldrig har været lettere eller billigere. Alle kan komme i gang med at starte en webshop uden at de skal bruge en masse penge på det.

Denne guide er for alle, som gerne vil i gang med at sælge fysiske produkter i en webshop. Den er både for dig, som gerne vil sige dit job op og lave noget andet, og for dig som bare gerne vil have en hobby-webshop.

4 råd til at komme i gang

Du bør tage et skridt ad gangen og bare hoppe ud i det. Alligevel kan du tænke over disse ting, inden du går i gang:

  • Beslut dig for hvad du gerne vil sælge. Du skal vælge noget, som du tror på, og som du godt kan lide at sælge. Det kan være noget, som du selv laver, eller det kan være noget, som du bestiller i udlandet.
  • Registrer dig som virksomhed. Det er let og hurtigt at oprette en virksomhed. Hvis du skal importere produkter fra Kina, bør du oprette en virksomhed som det første. For du skal under toldreglerne som virksomhed og ikke privatperson.
  • Vælg en platform til din webshop. Du skal ikke overtænke det. Vælg noget simplet og kom videre med andre ting. Du bør ikke bruge mere end en uge på det.
  • Lav dit varelager derhjemme. Køb småt ind og test markedet. Når du får et større varelager, kan du læse om mulighederne for hjælpemidler til det her.
  • Sådan laver du markedsføring. Brug meget tid på sociale medier. Herunder kan du begynde at kigge mod reklamer på Google og Facebook.

Alle ting er noget, som du kan gå i gang med hjemme fra din stue af. Det er grunden til, at en webshop er et godt hobby-projekt.

Share.

About Author

Comments are closed.