Udnyt mulighederne med pallerammer

0

Har du hørt om pallerammer? Har du hørt om alle mulighederne med pallerammer? For de kan ikke kun bruges til god og sikker fragt, men også som transportkasse, opbevaring eller pynt. I erhvervet er de gode som fragtmulighed, da de kan stables ovenpå hinanden, så det bliver en transportkasse. På den måde er der god plads til mange forskellige ting. Så hvis pallerammer lyder som noget for dig, så besøg denne side.

Pallerammer til fragt og levering

Har du gods eller varer, som skal fragtes og leveres? Og er det andet end stabile ting som kasser og stativer? Men måske mere løse ting, der har godt af at ligge løst i en kasse med god plads, hvor det ikke kan ryge ud fra? Så er pallerammen helt sikkert løsningen for dig! For her kan du stille nærmest lige så mange rammer oven på hinanden, som du ønsker, så du får præcis den størrelse kasse, du har brug for til dit gods. På den måde sikrer du dine kunder eller forhandlere, at deres varer stadig er i god stand, når de kommer frem. Og hvis du har kvalitetssikre europaller godkendt af Bureau Veritas nedenunder, er du sikret den mest stabile og solide fragt, hvor beskyttelsen er i top. Og faktisk kan sådan en stak pallerammer også bruges til opbevaring af mange ting. Eksempelvis i en butik, hvis du har meget løssalg, som du så bare kan putte i en stor kasse og sælge på den måde. Man kan også få opdelere til kasserne, så du kan have to rum deri.

Udnyt pallerammer til pynt i hjemmet

Ikke kun i erhvervet er pallerammer praktiske. Faktisk kan du også bruge det som pynt eller opbevaring i dit eget hjem. En stor kasse er jo perfekt til opbevaring af mange ting. Men hvis du putter en plade over, kan de også bruges som bord.

Share.

About Author

Comments are closed.