Hvordan skal dit hjem dekoreres?

0

Måske er du ikke typen, der tænker over, hvordan et rum er dekoreret. Men sagen er den, at indretningen af et rum, får os til føle på en bestemt måde. Farver er f.eks. med til at påvirke os. I et eksperiment skulle deltagerne smage på en hvidvin i henholdsvis et rødt rum og et hvidt rum. Deltagerne, der smagte vinen i det røde rum, syntes, at den havde en sødere smag, end deltagerne i det hvide rum. Forsøget blev også testet i et grønt rum. Her syntes deltagerne, at vinen var mere syrlig. Det har også vist sig at dagslys hjælper på folk med depression. Af disse grunde kan det være vigtigt, at man tager hensyn til indretningen af sit hjem.

Bestem over din egen indretning

Verden har udviklet sig meget. For bare få år siden blev smartphonen opfundet, og i dag findes der mange modeller, som alle kan noget forskelligt. Hver dag bliver der hele tiden opfundet, udviklet og videreudviklet elektronik, køretøjer og meget andet. ”Indretning” har også en historie. Hvad der er moderne den ene dag bliver umoderne den næste dag. I 1970’erne var det de brune og orange farver, der hittede, mens det i dag handler om stilrenhed med et minimalistisk udtryk. Men i bund og grund er det op til dig selv at bestemme. Det er også en af de gode sider ved indretning – du kan dekorere et værelse præcis som du vil. Du kan gøre det så unikt som muligt og slippe fantasien løs. Tag evt. et kig på Møbelkompagniet.dk og bliv inspireret.

Tag hensyn til omgivelserne

Det er vigtigt, at man sætter boligsituationen samt økonomien i mente. Små ejendomme og store møbler passer ikke sammen, ligesom dyre genstande og lave pengesummer ikke gør. Men der er intet at bekymre sig for. Ude på markedet vil der altid være noget, som passer til dig og dit hjem.

Nu er der ikke andet tilbage at sige end: Lad indretningen begynde! Kun fantasien sætter grænser!

Share.

About Author

Comments are closed.