Nogle ting der kan pifte din væg lidt op

0

Den blanke, eller knap så blanke, væg som du har derhjemme, kunne måske godt have brug for at blive piftet lidt op. Du kan gøre mange ting for at pifte din væg, så i dette indlæg vil nogle muligheder blive gået igennem.

Den klassiske

Den klassiske mulighed som du har, er selvfølgelig billedrammerne, med billedrammer på din væg, kan du skabe en personlig væg, lige til dit behov. Du kan både vælge hvor store de indrammede billeder skal være og hvor mange af dem du skal have. Dermed hvor meget de skal fylde på din væg. Men hvis du ikke lige har de billeder, du vil have hængt op på væggen, er det måske ikke den bedste mulighed.

Den knap så kreative

Hvis du ikke lige er til alt det smarte på væggen, så kunne du jo bare sætte noget tapet, eller nogle fliser op på væggen. Det er den nemme løsning, og derfor er det også meget udbredt blandt lidt ældre huse. Men det er ikke for at sige, at det ikke er pænt, det kan sagtens være pænt, bare det bliver gjort på den rigtige måde.

Den lidt mere kreative

Hvis du gerne vil have noget funktionelt op på din væg, så kan du bl.a. få en mange slags forskellige hylder og lign. Op. Du kan måske endda få hængt noget sports-udstyr eller -tøj op, det kan hjælpe med at gøre din væg lidt mere personlig, men på en anden måde, end hvis du får hængt et par billedrammer op.

Den lidt mere funky

Hvis du heller ikke er til de 3 overstående muligheder, eller hvis du måske vil kombinere to muligheder, og måske gerne vil have noget lidt mere anderledes ind på din væg, så burde du overveje at få hængt nogle plakater op, der er en stor varietet, af forskellige slags plakater, alt fra kunstplakater til børneplakater. Plakaterne kan pifte din væg lidt op.

Share.

About Author

Comments are closed.