Ny stil i stuen

0

Stuen er af stor betydning. Faktisk er det et helt centralt samlingspunkt for både hjemmet og familien. Derfor er det meget vigtigt, vi får indrettet vores stue flot, så den er varm og imødekommende – og passer til de personligheder, der bor i huset.

Når du indretter din stue, bør du tænke over følgende:

Møbler

Dit valg af møbler har stor betydning for stuen. Vi holder meget af design i Danmark og Skandinavien, men også møblernes komfort og funktion spiler en stor rolle for os. Det der normalvis samler stuen, er en god og stor sofa. Denne kan man bygge op omkring med andre møbler og elementer, men sofaen er særligt vigtig. Tænk bare på alle de gange, du sikkert selv er kommet hjem og har smidt dig på sofaen for at slappe af eller nyde en god film. Din sofa skal naturligvis være flot i designet, hvilket er en individuel smagssag, men sørg for, at den er stor nok til at rumme familien.

Sofaen skal naturligvis have et flot sofabord, og her er det værd at tænke på holdbarhed og rengøringsvenlighed, til når der skal tørres over for krummer og kaffespor.

Ønsker du at peppe stuen yderligere op, kan du gøre brug af reoler, hylder, lamper m.m., som alt sammen kan sætte deres præg på stuemiljøet.

Ønsker du en anderledes hyggekrog i din stue, kan du supplere med store puder, sækkestole eller sågar en flot hængekøje, som i kan dase i til afveksling.

Tekstiler

Ingen sofa, hængekøje eller lænestol er komplet uden lækre tekstiler i form af puder og lækre tæpper eller plaids. Tekstilerne kan foruden at skabe komfort være med til at skabe både varme og kulde i hjemmet. De kan anvendes som kontraster til rummets øvrige farve eller være en del af det samlede indtryk. Igen afhænger meget af din egen frie fantasi og personlige stil.

Husk desuden altid at have lidt ekstra puder og tæpper på lager. Så er det klart, hvis der kommer gæster.

Pynt

Planter kan skabe et fantastisk liv i rummet, så sørg for at fyldt op med skønne grønne planter og fine blomster. Husk desuden at plakater og vægkunst kan gøre underværker for de samlede udtryk. Tilsæt dertil nipsting og andre skæve detaljer, så har du hurtigt et varmt sted at slappe af alene eller med dine venner og familie.

Share.

About Author

Comments are closed.