Vælg epoxy til garagen

0

I disse år er det ikke gamle flyttekasser eller gør-det-selv projekter, som indtager vores garager – det er epoxygulvet!

I stedet for at have gamle cementgulve eller store kvadratiske fliser, vælger folk i dag at gøre mere ud af deres garager og investere i et epoxygulv. Hvis ordet ”epoxy” ligger en smule fjernt for dig, er der tale om et blandingsmateriale af to komponenter, der lægges som gulve. Når det er hærdet, har det mange fordele – ikke mindst den, at det er afsindigt stærkt.

Derfor vælger folk epoxygulv

Design

Dit nye epoxygulv behøver ikke ligne et kedeligt cementgulv. Der er rig med mulighed for at få udformet et design, du synes om. Gulvet kan nemlig blandes via forskellige farver og mønstre, så formen bliver efter dine ønsker. Du kan med andre ord få dig en overflade, der gør sig helt perfekt til garagen. Netop designet gør også, at gulvtypen ikke udelukkende er anvendt i garager eller produktionsmiljø, men allerede anvendes til bryggersgulv, køkkengulv og meget mere.

Styrke

Vi kommer ikke udenom, at en af de største fordele ved denne slags gulv er den høje belastningsevne. Gulvet kan klare store tryk fra biler, udstyr og andet – uden at det efterlader mærker og slider gulvet ned.

Rengøringsvenlighed

Netop fordi gulvet er så stærkt, kan det rengøres meget effektivt. Du behøver ikke at være bange for at rengøre det med hverken en grov kost eller maskiner. Rengøringsmidlet kan også sagtens være kraftigt, da gulvet kan tåle lidt af hvert. Fordi gulvet lægges uden samlinger og lister, kan du desuden nyde godt af tydelige farver og nuancer, der ikke afbrydes af beskidte lister, som du ikke kan få ordentligt rengjort.

Ekstra egenskaber

Måske du godt kunne tænke dig at få mere rustikke eller deciderede skridsikre gulve i din garage? Så har du muligheden med epoxygulve.

Hvordan kommer du i gang?

Epoxymaterialet bør naturligvis lægges af en fagmand. Blandingsforhold, forberedelse og et jævnt underlag er afgørende for gulvets finish. Her hjælper din fagmand dig på bedste vis.

Når du ringer for at få et tilbud, vil du ved at oplyse antal kvadratmeter hurtigt blive klar over, hvad du skal forvente for en investering i et stærkt og flot epoxygulv.

Share.

About Author

Comments are closed.