Prøv en unik form for underholdning

0

Hvis du skal mødes med nogle venner, eller hvis du skal have en hyggelig firmaaften ude i byen, skal der underholdning til. I så fald kan det være en god idé at prøve et Escape Room. Det er en sjov og anderledes underholdningsform, hvor I som hold skal løse en række gåder i de såkaldte Mystery Rooms. Når gåderne bliver løst, har I mulighed for at gå videre i spillet.

Derfor er det også en underholdningsform, der kræver, at I samarbejder og bruger hinandens styrker. Netop derfor er det også en underholdning, der egner sig særligt godt til firmahygge og teambuilding. Du kan dog også sagtens besøge et Escape Room med dine venner eller familie. Læs mere om konceptet i det følgende.

Hvad er et Escape Room?

Helt konkret er et Escape Room et fysisk rum. Hos nogle værter er der også flere rum, som du og dit hold skal igennem. Uanset om det er ét eller flere rum, er konceptet stadig det samme. Det går ud på, at I som hold skal løse en række gåder og opgaver. Det får I et vist tidsinterval til – for eksempel en time.

Afslutningen på spillet består typisk af, at I finder en nøgle eller kode, som gør jer i stand til at åbne udgangsdøren. Dog er der også forskellige varianter hertil. I nogle spil skal du i stedet finde en kode til et pengeskab eller noget helt tredje. Det afhænger af, hvilket spil værten har planlagt til dig og dit hold.

Om Gamemasteren

Ethvert Escape Room har en Gamemaster. Det gælder uanset om du skal i mystery room København ellet et hvilket som helst andet sted i Danmark. Det er hans eller hendes opgave at byde dit hold velkommen og fortælle jer alle om spillet og dets regler.

Hvordan Gamemaster fremstår, vil altid variere fra vært til vært. Blandt andet kan Gamemasteren både være fysisk eller virtuel. I nogle tilfælde er det en instruktør – i andre tilfælde en udklædt skuespiller.

Uanset hvilken form din Gamemaster tager, er det vigtigt, at vedkommende får skabt den rette stemning. Ligesådan er det naturligvis også vigtigt, at vedkommende får forklaret reglerne for både stedet og spillet.

Sådan forløber spillet helt konkret

Når du ankommer til værtsstedet med dit hold, vil I blive ført ind i et Escape Room. Her vil I møde jeres Gamemaster, der vil sætte spillet i gang. Herefter er det jeres opgave at løse opgaver, udforske rummet og samarbejde, så I kan afslutte spillet.

Share.

About Author

Leave A Reply