Sådan får du folk til at huske din fest

0

Fester handler som regel om at fejre nogen eller noget. Det kan være alt fra fødselsdage, konfirmationer og barnedåb til bryllupsdage og jubilæer. Du kan selvfølgelig også altid holde en fest uden at fejre noget – nogle gange vil man jo gerne bare fejre at det er fredag! Grunden til festen er altså helt op til dig!

Hvis du står og skal planlægge en fest og gerne vil imponere dine gæster og have dem til at huske den i lang tid fremover, handler det om at gøre tingene anderledes end alle andre. De fleste vælger at leje lokaler i restauranter, kroer eller foreningshuse. Det er en meget nem standard løsning for alle former af fester, hvilket betyder at festen nok ikke bliver særlig mindeværdig. Det er bare endnu en fest, som alle andre i rækken af fester. Du bliver nødt til at skille sig ud fra flokken ved at gøre planlægge en fest, dine gæster ikke forventer og som de ikke kan glemme!

Her kommer tre tips, der giver dig en unik fest, som dine gæster vil elske dig for og huske lang tid fremover.

  1. Drop de kedelige krolokaler – lej et cirkustelt

De fleste fester foregår i lejede lokaler. Det er de færreste, der bygger sine egne lokaler til en fest. Hvis du lejer et cirkustelt, så skiller du dig helt sikkert ud og folk vil uden tvivl huske din fest. Og hvis du nu tænker: Hov, er et cirkustelt ikke meget stort? Så kan jeg fortælle dig, at et cirkustelt faktisk findes i mange forskellige størrelse. Men det er nok den bedste løsning til en fest med mange gæster.

  1. Drop bandet – lej en usædvanlig kunstner

De fleste fester har enten ingen underholdning overhovedet eller også er der lejet et band eller en DJ. Hvis du lejer en kunstner, der er dygtig til noget usædvanligt og som dine gæster ikke har hørt om før, så vil de helt sikkert huske din fest.

  1. Drop den klassiske danske mad – prøv noget eksotisk

Dine gæster er vant til den sædvanlige danske mad. Den får de tit derhjemme. Hvis du virkelig vil have dine gæster til at huske din fest, så skaf noget mad, som de aldrig har fået før og som de måske heller ikke selv ville vælge, hvis de kunne. Få dem til at prøve noget nyt – så husker de helt sikkert din fest!

Share.

About Author

Leave A Reply