Sådan finder du en passende forsikring

0

Når man har en bil, er det nødvendigt at have denne forsikret, da det kan blive en særdeles omkostningsfuld affære med mange konsekvenser, såfremt man ender i et færdselsuheld uden en forsikring. Det kan dog være en smule udfordrende at få valgt den rette bilforsikring, da der er så mange forskellige udbydere, der hver især har en del forskellige tilbud på forsikringen. Man kan dog gøre udvælgelsen en hel del lettere ved først at opstille nogle krav, ønsker og behov til, hvad en bilforsikring skal dække.

Kaskoforsikringen har mange dækninger

Ønsker man eksempelvis at have en forsikring, der dækker mere end det, en ansvarsforsikring dækker, kan det være en fordel med en kaskoforsikring eller en delkaskoforsikring. En kaskoforsikring er den mest omfattende type af forsikring, man kan tegne, og dette afspejler sig i dens mange dækninger. Dækninger i en kasko vil typisk være dækninger af skader på egen bil i uheld, tyveri, hærværk, brand, fejltankning og lignende, mens ansvar selvfølgelig også er en dækning i kasko og delkasko. En delkaskoforsikring indebærer nogle af de dækninger, som en kaskoforsikring har, hvorfor man kan overveje denne type af forsikring, hvis man blot finder det nødvendigt at have nogle af dækningerne – se mere om det ved at klikke her.

Tilvælg dækninger til ansvars-, delkasko- og kaskoforsikring

Ansvarsforsikringen dækker blot de skader, man påfører andre mennesker, køretøjer, ejendele og lignende under et uheld, mens delkasko- og kaskoforsikring har en del flere dækninger. Her skal man dog holde for øje, at der findes nogle tilvalg som eksempelvis vejhjælp, selvrisikosikring, afleveringskasko ved leasing, dækninger af skader ved solouheld. I forlængelse af dette skal man ydermere være opmærksom på, at det ikke er alle tilvalg, der er tilgængelige ved alle de tre typer af forsikringer. Eksempelvis kan man tilvælge dækning af vejhjælp, uanset om man har ansvars-, delkasko eller kaskoforsikring, mens selvrisikosikring kun kan tilvælges, såfremt man har skrevet en kaskoforsikring. På denne måde kan man altså også finde frem til, hvilken forsikringstype man har behov for i henhold til de krav og ønsker, man end måtte have.

Share.

About Author

Leave A Reply