Sådan kan du friske din bolig op med få midler

0

Får du nogle gange en følelse af, at der skal ske noget i dit hjem? At du har lyst til at købe nyt og rykke rundt? Du behøver ikke ud og købe en hel masse nye ting for at skabe forandring i dit hjem, for det kan du sagtens gøre med få midler. Det handler bare om at tænke i nogle kreative baner nogle gange.

Byg dit eget møbel

I stedet for at suse ud og købe helt nye ting, kan du i stedet være kreativ og gøre-det-selv. Du kan f.eks. vælge at bygge dit helt eget møbel. Det kan være, at du allerede har nogle forskellige materialer liggende ude i dit skur fra nogle gamle projekter. Når du på den måde udnytter ting, som du allerede har, er det, at du kan få skabt nogle både billige og gode ting en gang imellem. Du kan f.eks. bygge en radioatorskjuler, en sengegavl, en bænk eller et sofabord. Hvis du mangler værktøj til dine gør-det-selv-projekter, så shop her.

Giv dine gamle møbler en klat maling

Hvis du er træt af at se på dine gamle møbler, har du måske lyst til at købe nogle nye. Men det er slet ikke sikkert, at dine gamle møbler fejler noget, og derfor er det synd bare at smide dem ud f.eks. Du kan i stedet forsøge at give dine gamle møbler helt nyt liv. Hvis du maler din gamle kommode i en frisk pastelfarve, bliver den pludselig til en helt ny kommode. Hvis du gør det med flere af dine ting, kan udtrykket i din indretning ændre sig fuldstændig, selvom du ikke har købt nogle nye ting.

Hvis du har billeder hængende på væggen, kan du også male billedrammerne i nogle nye farver. Det giver et personligt og frisk twist.

Share.

About Author

Comments are closed.