Giv dine ansatte den perfekte julegave

0

Julen nærmer sig med hastige skridt. Selvom kalenderen kun siger oktober, så er det altså på tide for dig som chef, at begynde og tænke på julegaver til dine ansatte. Det er bedst at begynde for tidligt end for sent. Det tager nemlig ikke kun lang tid at få fat i alle gaverne, så de ligger klar på kontoret inden medarbejderne går på juleferie. Det tager også rigtig lang tid at finde den perfekte gave, der passer til hver og en af de ansatte i virksomheden.

Julegavevalget kan altså være en beslutning, der er meget tidskrævende, fordi du som chef skal sætte dig ind i, hvad dine medarbejdere kan lide og hvad de absolut ikke kan lide. Men det kan også være en beslutning, der er decideret umuligt at tage, fordi medarbejderne er så forskellige, at én enkelt ting simpelthen ikke kan tilfredsstille dem alle sammen på én gang. Det er specielt rigtigt i de virksomheder, der er så store, at de består af mange forskellige afdelinger med mange forskellige mennesker, der varetager meget anderledes arbejdsopgaver og har meget varierende interesser. En klassisk løsning på denne problematik er at give medarbejderne en gavekurv, der indeholder julelækkerier i form af chokolade, vin og andre småting, som kan nydes af hele familien.

Der findes dog en anden – og bedre – løsning på dette problem. En løsning, der kan gøre livet en hel del lettere for chefer, der har svært ved at tage disse beslutninger og som måske synes, at gavekurve er en kedelig gave at give medarbejderne år efter år. Løsningen er valggaveshop.dk, som giver chefer mulighed for at udvælge flere forskellige gaver inden for en given prisklasse, så medarbejderne selv kan vælge den gave, de bedst kan lide. Den valgte gave bliver så leveret under medarbejderens navn på virksomhedens adresse inden juleferien, så medarbejderne får deres julegave med inden de holder ferie. Du skal som chef altså blot vælge en prisklasse og denne indeholder så allerede en hel masse gaver, som passer til enhver eller du kan selv udvælge flere gaver, og giver så ellers medarbejderne frit valg på alle hylder.

Det gode ved denne løsning er, at alle medarbejdere kan få lige den julegave, som de godt kan tænke sig. Det vil sige, der er ingen sure miner på kontoret, fordi alle medarbejdere selv har valgt den gave, de allerhelst vil se under juletræet juleaften.

Share.

About Author

Leave A Reply