Skal bilen købes i udlandet?

0

Der er masser af fordele ved at have en bil knyttet til husstanden. Det bliver hurtigere at købe ind, at komme på arbejde, at besøge venner og familie og måske endda at komme ud og rejse. At være bilejer er med andre ord indbegrebet af den ultimative frihed, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, hvis du selv godt kunne tænkte dig en bil til garagen. Problemet er bare, at køb af biler tit er en ret dyr affære i et land som Danmark, hvor afgifter og moms hurtigt løber op. Det er der heldigvis råd for. I mange tilfælde vil det nemlig være billigere at købe en bil i udlandet.

Import af biler

Hvis du for eksempel leder efter biler på det tyske marked, vil du hurtigt opdage, at prisniveauet på flere modeller er anderledes end herhjemme. Tager du tilmed et kig på de brugte biler, er det faktisk muligt at komme hjem med drømmebilen til en temmelig pæn pris. Det kan dog godt være besværligt at få købt bilen og hentet den hjem til Danmark, så der får du måske brug for noget assistance. Hos coreleasing.dk kan du få et uforpligtende tilbud og hjælp til at danne dig et overblik over markedet.

Det skal du holde øje med

Du kan naturligvis ikke købe en bil fra en hvilken som helst sælger. Det er vigtigt, at du køber hos en, du har tillid til og som har papirerne i orden. Ellers kan det i værste tilfælde betyde, at du bringer dit eget og andres liv i fare ved at køre rundt i en usikker bil på de danske landeveje. Sørg derfor altid for at få registreringsattest, servicehæfter og diverse dokumenter med dig. Gennemgå også bilen grundigt for skader, så du er sikker på, at alt er i orden.

Share.

About Author

Comments are closed.