Flipover – praktisk og strukturel

0

En flipover kan bruges til at skabe struktur og overblik på arbejdet såvel som i privatlivet. En flipover tavle er i bund og grund et almindeligt whiteboard med en række smarte og praktiske funktioner. Med en flipover løber du ikke tør for plads. Du skal blot vende tavlen og skrive videre. Den mobile tavle fås i mange forskellige varianter og designs. Du kan for eksempel vælge en statisk standard tavle, der har tre ben og kan justeres i højde. Standardtavlen har desuden to udfaldsarme, der kan bruges til flipoverpapir, som giver endnu mere skriveplads. En flipover tavle er smart, hvis du har brug for at flytte meget rundt med den, og hvis din tavle skal bruges i flere forskellige lokaler. En flipover er nem at transportere, da den let kan foldes sammen.

Fordele ved en flipover tavle

Hvis du har brug for en funktionel løsning, så vil en flipover være en rigtig god investering for dig. Flipovers findes med mange forskellige funktioner, så du kan med garanti finde en tavle, som tilpasser lige præcis dine behov. Der er en masse fordele ved en flipover. Du kan bl.a. flytte tavlen fra lokale til lokale. Det er muligt at tilføje flipoverpapir og gemme dine noter, og så har en flipover velkendt to sider, så du dermed har mere skriveplads end ved et helt almindeligt whiteboard. Det er muligt at finde en god flipover tavle til en fornuftig pris uden at skulle gå på kompromis med kvalitet. Det betyder også at du får garanti på din flipover, og du får derfor glæde af den i flere år frem.

Hvis du mangler en tavle, som både er let at transportere og har massere af plads til at skrive på, så kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af flipover tavler – find det her.

Share.

About Author

Comments are closed.