Skræddersy din indboforsikring – den lukrative metode

0

Indboforsikringen dækker meget udover, hvad vi typisk regner med. Navnet lyder heller ikke særligt bredt dækkende, og indboforsikringen leder sandsynligvis tankerne hen på forsikring af hjemmets inventar. Dette er da også en af grunddækningerne i en indboforsikring. Hvis inventar i hjemmet bortkommer som følge af indbrud, eller hvis det ruineres grundet diverse skader, så går indboforsikringen ind og dækker.

Men der er meget mere endnu.

Indboforsikringens brede grunddækning

Når du tegner din indboforsikring igennem et sikkert firma, så får du en grundlæggende dækning, der spænder bredt. Dit indbo forsikres, og der inkluderes forsikring af ansvar, retshjælp, identitetstyveri, rejse og meget mere. Derfor er indboforsikringen alment relevant. Hvis du eksempelvis forvolder skade på andres ejendele ved et uheld, så går indboforsikringen også ind og dækker her.

Retshjælpen og hjælp ved identitetstyveri er endvidere nogle specifikke men højst brugbare dækninger. De bliver naturligvis ikke relevante for alle, men hvis man oplever behovet for disse, så er de guld værd. Omkostningerne til retshjælp kan i særdeleshed være uoverkommelige for enkeltpersoner, hvorfor forsikringen her bliver nødvendig.

Spar penge igennem tilvalg

Udover den grundlæggende forsikring kan du tilvælge andre services og dækninger, som derfor øger forsikringens månedlige omkostninger. Dette fører til en højere udgift, men det kan betale sig tilbage, når uheldet er ude. Det smarte ved disse tilvalg er, at du kan skræddersy din forsikring, så den dækker det mest nødvendige for dig.

Eksempelvis kan cykelforsikring tilvælges. Dette kan virke unødvendigt, hvis man bor et godt stykke ude på landet, hvor cykler ikke stjæles i flæng. Hvis du derimod har investeret i en ny og dyr racercykel, og du bor i bymidten, så kan cykelforsikringen være helt ideel for dig. Hvis uheldet en dag er ude, og din cykel bliver stjålet, vil du kunne blive kompenseret for dette. Den ekstra månedlige omkostning vil derfor blive opvejet af kompensationen for din stjålne cykel.

Denne måde at skræddersy dine forsikringer kan være vejen til at spare penge i det lange løb. Hvis du ved, hvad du bør dækkes ind imod, vil du være forberedt, når skaden sker.

Share.

About Author

Leave A Reply