Bøvl med din Mac? Få den fikset!

0

Du kender sikkert mindst ét af følgende problemer; din Mac er begyndt at blive langsom, den gider ikke at tænde, den gider ikke at opdatere – eller måske har du været så uheldig, at den en tidlig mandag morgen lige fik et bad med kaffen. Men bare rolig. Der er hjælpe at hente! Ofte er det slet ikke nødvendigt at skifte den ud – du kan bare sende den til reparation.

Typiske skader, der kan fikses

Selvfølgelig er der nogle skader, der ikke kan fikses og simpelthen bare kræver, at du investerer i en ny computer. Men herunder finder du nogle af de typiske skader, der sagtens kan udbedres ved en reparatør.

Reparation af bundkort – logic board

At udskifte et bundkort kan løbe op i 4-5000 kroner, og derfor kan det sagtens betale sig at få det repareret i stedet. Typiske fejl her dækker over modstande, kondensatorer, IC kredse, controllere, forstærkere og sikringer, der gør livet surt for dig og din Mac.

Væskeskader

Jo hurtigere en reparatør modtager en væskeskadet computer, des større chance er der for, at den kan reddes. Jo hurtigere du kommer ind med computeren, jo lavere vil prisen typisk også blive. Er der kommet væske ind i din Mac vil hele bundkortet blive renset, og det samme vil hver en chip og komponent i din computer. Så selvom kaffeuheldet er ude – kan det godt fikses!

Skærmudskiftning

Har du problemer med din skærm, kan denne ofte skiftes. I mange tilfælde kan computeren nøjes med at få skiftet skærmkablet, hvilket gør reparationen betydeligt billigere.

Nye reservedele

Som med en ny skærm, kan din Mac ofte reddes, hvis blot den får nye reservedele. Vær her sikker på, at alle reservedele er af god kvalitet.

Få Mac reparation af erfarne reparatører

Læs mere her, hvis din Mac trænger til at blive fikset af erfarne reparatører.

Share.

About Author

Leave A Reply