Spar penge ved køb af kompatible blækpatroner

0

Vi lever i et samfund hvor behovet for papir stadig bliver mindre og mindre. Nu bliver næsten alt klaret på e – boks, mail, pdf´er osv. Men dem som stadigvæk bruger papir ved også hvor dyrt det kan være at bruge. Papiret i sig selv koster ikke så mange penge, og hvis man blot skal skrive eller tegne på det med blyanter, så er det stadigvæk ikke dyrt at bruge, men lige så snart at der bliver printet på det, så begynder det at koste. De fleste som printer ofte, de vil nikke genkendende, når de høre hvor dyrt det rent faktisk er at købe originale blækpatroner. Det behøver dog ikke at være så dyrt at handle blækpatroner, da man bare skal købe kompatible blækpatroner i stedet for de originale. Køb fx blækpatroner til din Epson her.

Hvad er kompatible blækpatroner?

Der er ikke mange som tænker videre over deres blækforbrug, og når blækpatronen er tom, går de fleste troligt ned i den lokale butik for at handle nye blækpatroner fra det firma som har produceret ens printer. Men det er her hvor det går galt, da det er disse blækpatroner som er alt for dyre. I stedet kan man med ganske få klik på sin mus bestille nye kompatible blækpatroner til en meget billigere pris. Kompatible blækpatroner bliver produceret af en producent som ikke laver printere selv, og de producerer ikke deres blækpatroner til et bestemt printermærke. I stedet passer de fleste kompatible blækpatroner til samtlige slags printere på markedet. Selvom de kompatible blækpatroner er billigere end de originale blækpatroner på markedet, så er det ikke et udtryk for, at deres kvalitet er lavere, faktisk så er de ifølge tests lige så gode.

Hvorfor er de billigere end originale blækpatroner?

På grund af den store konkurrence på printermarkedet, så bliver printerproducenterne nødt til at sælge deres printere til lave konkurrencedygtige priser, hvilket tvinger dem til at sælge deres blækpatroner til højere priser. Dette udnytter de uafhængige virksomheder ved at sælge kompatible blækpatroner til lavere priser. De lave priser har altså intet med kvaliteten at gøre.

Er de dårligere for ens printer end originale blækpatroner?

Der er en myte som siger, at det er dårligere for ens printer at bruge kompatible blækpatroner, men dette er ikke sandt. Som nævnt herover så passer næsten alle kompatible blækpatroner i alle slags printere, og printeren kan ikke kende forskel på hvilken slags blækpatron der er tale om.

Share.

About Author

Leave A Reply