Vil du åbne din egen butik?

0

Går du og drømmer om at starte din egen forretning? Når du starter egen butik er der mange overvejelser at gøre sig. Hvor meget vil det koste? Kan du låne pengene? Hvordan skal butikken se ud? Hvor meget skal du indbringe om måneden for at det kan løbe rundt? Skal du have en fysisk butik eller kan du nøjes med en webshop?

Webshop

Overvejer du at starte en webshop, skal du have en hjemmeside hvor dine kunder kan købe fra. Det vil sige, at kunderne skal kunne lægge en vare i kurven og betale for den. For at kunder kan betale for en vare skal du bruge en betalingsløsning. Der er mange på markedet, hvilken du skal vælge kommer meget an på hvad og hvor meget du regner med at sælge, samt hvilke betalingsmetoder du vil tilbyde.

Derudover skal du bruge et lager til dine varer. Ofte betyder det, at du vil skulle leje eller købe erhvervslokaler, selvom du ikke skal bruge et butikslokale.

Fragt skal du også bruge en løsning til, og ikke mindst forsendelsesmaterialer, såsom kasser, kuverter, fyldmaterialer og pakkelabels.

Butik

Ønsker du dig en fysisk butik, skal du bruge et butikslokale med tilhørende lager. Du vil også skulle have et kasseapparat og mulighed for at kunne tage imod betaling på forskellig vis.

Og så skal du bruge butiksinventar. Alt efter hvad du skal sælge skal du bruge reoler, knager, kroge, tøjstativer, kasser, giver og så videre. Og hvilken stil skal din butik være? Skal inventaret være med til at give det indtryk? Du kan finde et stort udvalg af butiksinventar hos https://www.manneq.com/.

Overvej om din butik skal bruge sin egen hjemmeside med informationer, eller om det er tilstrækkeligt med en facebookside og en profil på relevante sociale medier.

Butik og webshop

Hvorfor vælge, når du kan få begge dele? Måske vil det give mening for dig at have en kombineret webshop og fysisk butik. Det er en større investering, men også med større potentiale for indtjening. I stille perioder i butikken vil du kunne pakke ordrerne fra webshoppen. Win win.

Share.

About Author

Comments are closed.