Den perfekte date

0

Selvom I har været kærester eller gift i mange år, er det stadig vigtigt at tage på en date i ny og næ. I behøver ikke nogen årsag, men det bevarer gnisten og interessen i forholdet, når alt ellers hurtigt bliver kedelig hverdag. Men hvad skal I foretage jer, som I ikke allerede har prøvet mange gange før?

En aften med Mads & Monopolet

Er I, eller blot en af jer, typerne, der lytter til Mads & Monopolet lørdag formiddag, kan I overveje i stedet at bestille billetter til ”En aften med Mads & Monopolet” i Royal Arena. Eventet starter kl. 20, og I kan jo starte aftenen, med at spise på en god restaurant nær Royal Arena. Derefter slentre arm i arm til eventet. I kan evt. overveje om I selv har et dilemma I gerne vil have taget op i salen.

Når aftenen er slut kan I på hjemvejen, og mange dage frem, diskutere aftenens dilemmaer, om I er enige i løsningsforslagene, hvordan I selv ville forholde jer osv. Det er en dejlig, løssluppen måde at få bearbejdet forskellige temaer på, hvilket måske kan hjælpe jer i fremtiden, hvis lignende dilemmaer dukker op i jeres liv.

OCR løb

Det kan godt knibe med, at kunne være fysisk aktive sammen, hvis der er børn i hjemmet. Men der er ikke meget der styrker sammenholdet mere, end en fysisk udfordring I begge står overfor. Meld jer derfor til et OCR løb sammen. Har I børn, så få bedsteforældrene på banen og lad dem heppe på sidelinjen langs løbet sammen med ungerne. OCR løb er forhindringsbaneløb, hvor I skal løbe fra forhindring til forhindring, som kan være en klatrevæg, en net i skal kravle under og lignende. I hjælper hinanden igennem forhindringerne og styrker jeres samarbejde og sammenhold.

Spaophold

Har I mulighed for at tage på weekend sammen, kunne et spaophold være en mulighed. Her kan I få parmassage, gå i saunagus, spise lækker mad og nyde hinanden. I kommer helt ned i gear og vender tilbage til hverdagen, med fornyet energi og med kærlighedskontoen godt fyldt op.

Share.

About Author

Comments are closed.