6 ting man skal huske i forbindelse med en flytning

0

At flytte kan sagtens gå hen og blive en stressende proces, og der er rigtig mange ting man skal se til i den forbindelse. Det er i forvejen hårdt arbejde fysisk at skulle flytte sine ting, og det bliver ikke nemmere, når der så også er en masse andre ting, som skal ordnes. Som en lille hjælp kan man bestille et transportfirma, som kan hjælpe med selve flytningen, så man selv kan koncentrere sig om alle de teoretiske ting. Her er 6 ting, man skal huske i forbindelse med flytningen.

Meld adresseflytning

Det er vigtigt at melde, at man flytter adresse inde på folkeregistret. Man må senest gøre det 5 dage efter flytningen, og hvis man ikke får det gjort, kan det resultere i en bøde.

Meld postflytning

Udover at melde adresseflytning på folkeregistret, så skal man også melde det til PostDanmark. På den måde er man sikker på, at man får al sin post med sig til den nye adresse.

Aflæs dine målere

Det er vigtigt, at man får aflæst de forskellige målere, man har i hjemmet, så man kan melde det ind til sit energiselskab. Det er en god idé at få lavet en slutaflæsning, da man så er sikret, at man ikke pludselig får en alt for stor regning for noget strøm, man ikke har brugt.

Meld flytning til telefon- og internetselskab

Har du bredbånd og/eller fastnet i din nuværende bolig, som du flytter fra, er det en god idé at give besked om flytning i god tid til selskaberne. På den måde slipper man for at skulle vente på internet og telefonforbindelse i det nye hjem, og kan få det overflyttet i tide med, at man flytter ind.

Vælg en ny læge

Når man flytter til en ny kommune eller blot mere end 5 kilometer fra sin nuværende bolig, skal man sommetider finde en ny læge. Man kan blandt andet se en oversigt over de læger, som tager nye patienter inde på kommunen.

Få opdateret forsikringer

Der kan være rigtig mange ændringer i forsikringer i forbindelse med en flytning, og det er derfor vigtigt at se dem igennem inden, man flytter. Det kan være ens nuværende forsikring ikke dækker den nye bolig tilstrækkeligt, og så skal man have ændret eller udskiftet den forsikring man har.

Share.

About Author

Leave A Reply