Hypnose i København fjerner din højdeskræk

0

Højdeskræk sender mennesker helt ned i kulkælderen. Du kender det måske. Du ser udover en altan, og dit hoved begynder at summe. Maven snurrer sig sammen og sender en klump op i halsen på dig. Du ved godt, at angsten kommer lige om lidt. Du føler, du falder ud – eller at du måske kommer til at springe. Du holder dig tæt til væggen og vil ikke kigge ud over gelænderet. Hvis du har det sådan, bør du kraftigt overveje en hypnose i København. En behandling kan bestilles på shinhypnose.dk. Måske er det ikke slemt på en altan på første sal, men i hovedstaden er der mange høje afsatser, der kan fremprovokere din højdeskræk.

Højdeskrækken skal fjernes helt nede fra bunden af sin rod

Nok er det højder, der skræmmer dig, men det er ikke der, hypnose i København behandler problemet. Hypnosen vil hellere til bunds i din højdeskræk. Det gør den ved hjælp af 3 teknikker:

  • Hypnose, som kommer ned i de dybe sindelag og arbejder med din underbevidsthed
  • NLP teknikker – hvordan dine tanker opfører sig og kan ændres.
  • Lyn induktioner, (det har ikke noget med strøm at gøre!) som handler om at sende dig i en hurtig trance, så du kan blive hypnotiseret.

Behandlingen af højdeskræk gennem hypnose i København behøver ikke tage mere end en eller to behandlinger. Typisk gør det ikke. Når du har bugt med din højdeskræk, frygter du ikke at falde, når du når højere op.

Hypnose i København sender din flyskræk til landing

Det siger næsten sig selv, at hvis du frygter højder, så frygter du også flyrejser. Fly bevæger sig helt oppe i himlen. Den værste skræk, hvis du frygter højder. Hypnose i København behandler også din flyskræk. Flyveture er noget af det sikreste, men det føles ikke sådan for dig. Det kan du ændre. Hypnose i København hjælper dig med at slappe af ombord på flyvemaskinen.

 

Share.

About Author

Comments are closed.