Backpackerrejse i Nordamerika

0

Nordamerika er et gigantisk kontinent og byder på alt, hvad du kan drømme om. Her kan finder du vide ørkener, imponerende bjergkæder, smukke kyststrækninger – og ikke mindst nogle af verdens vildeste storbyer. Mulighederne er mange, hvilket gør Nordamerika til en oplagt destination, hvis du vil opleve lidt af hvert på kort tid. Så uanset hvad du er til, er Nordamerika et oplagt valg til din backpackerrejse.

På vestkysten i USA kan du tage på roadtrip ned langs den amerikanske ”West Coast”. Besøg Los Angeles, hvor du kan opleve det ægte Hollywood glamourliv. Oplev den verdenskendte Venice Beach eller gå en tur langs ”Walk of Fame”. Du kan også give dig i kast med de vilde forlystelser i Universal Studios og opleve kulisserne til mange af de kendte film.

Når du får nok af vestkysten, kan du rejse længere ind i USA, hvor helt anderledes oplevelser venter. Her er store dele dækket af ørkener og bjerge. Det er også her du finder nogle af USA’s mest populære nationalparker. Du kan for eksempel opleve Grand Canyon, Zion National Park og ikke mindst Yosemite National Park.

Når du er i området, skal du heller ikke snyde dig selv for et besøg i Las Vegas – USA spilleby nr. 1. Oplev byen og dens mange lysende neonskilte. Det er selvfølgelig også helt oplagt at besøge et kasino og mærke den helt specielle stemning her.

I den sydligste del af Nordamerika finder du lande som fx Mexico – et land som uden tvivl også bør opleves som backpacker i Nordamerika. Landet byder på imponerende hvide sandstrande, fascinerende mayakultur og betagende oplevelser under vandet. I Cancún kan du nyde ægte feriestemning med palmer og turkisblåt hav. Ved kysten kan du opleve en af havets helt store vidundere – nemlig den fantastiske hvalhaj. På en snorkletur kan du være heldig at komme helt tæt på det enorme, men fredelige dyr.

I Mexico kan du også opleve de fantastiske ruiner, der står velbevarede helt tilbage fra mayatiden i det 8. århundrede. Du kan for eksempel besøge Chichen Itza, en velbevaret runiby, som er ét af verdens syv vidundere.

Share.

About Author

Comments are closed.