Kom ud af din komfort-zone og oplev noget nyt

0

Vi mennesker har en tendens til at finde en plads på livets hylde og blive der for evigt. Der er en vis tryghed ved at kende sin rolle, og selvom dette kan være rart, så er det sjældent vejen til et spændende og udfordrende liv. Derfor kan det være meget sundt at komme helt ud af sin komfort-zone og prøve noget helt anderledes, end det, man er vant til. Det er en udfordring, som man skal bruge mange kræfter på at overvinde, men efterfølgende står man tilbage med en fantastisk følelse i kroppen, der giver mod på en masse, nye oplevelser.

Hop ud i det blå eller tal for mange mennesker

Mange mennesker har svært ved at kaste sig ud i noget, hvor man ikke helt kan bunde – og her er det oplagt at rykke lidt ved ens komfort-zone for at få nogle vilde oplevelser. Her afhænger det naturligvis af, hvem man er som person, men for langt de fleste vil et faldskærmsudspring eller et bungee-jump være en grænseoverskridende oplevelse. Det er en unik følelse, når man hænger i luften og mærker vindens sus, og det er en perfekt måde at rykke lidt ved ens komfort-zone.

Hvis man slet ikke er til ekstremsport, så kan det være, at man har svært ved at tale for mange mennesker i en forsamling. Denne angst er meget udbredt, og det kan afholde en del fra at opleve den fantastiske følelse, som en god præstation foran et publikum kan være. Her handler det også bare om at tage tyren ved hornene og kaste sig ud i det – det føles ikke rart op til, men det er virkelig en sejrsrus efterfølgende, hvis man ikke normalt kan tale for mange mennesker.

Oplev kærligheden på en ny måde

Der findes utrolig mange singler i landet, som venter på deres snit til at finde den eneste ene – og det afholder dem mange gange fra at opleve kærligheden fra andre leder og kanter. Kærligheden er mange andre ting end bare den eneste ene, men det kan godt være angstprovokerende at kaste sig ud i at date på en helt anden måde, end man plejer. Hvis du normalt ikke er så god til at vise kærligheden fysisk, så kan det f.eks. være en anderledes og virkelig god oplevelse at prøve sexdating, som er uforpligtende, fysisk kærlighed. Det handler om at være åben overfor kærligheden i alle dens former, og selvom man skal ud af sin komfort-zone, så giver det en masse gode oplevelser på den lange bane.

Tal åbent om dine drømme

I en helt anden boldgade, så kan det være utrolig svært at fortælle andre om de drømme og tanker, man har for fremtiden. Det falder os ikke så naturligt at snakke om sådanne ting i Danmark, men det er ikke desto mindre rart at have nogen i ryggen, der kender til ens planer for livet. Derfor kan det være en god måde at komme lidt ud af sin komfort-zone og dele lidt mere af sit liv med sine venner eller bekendte. Det lyder måske ikke som verdens sværeste udfordring, men det skubber alligevel lidt til ens komfort-zone, så den bliver mere omfavnende for fremtiden.

Man in Yellow Jumpsuit and Man in Black Jumpsuit Sky Diving

Share.

About Author

Comments are closed.