Benyt efterårsferien til at lave sjove aktiviteter med hele familien

0

Når børnene har ferie fra folkeskolen, er det alletiders chance for at lave ting sammen hele familien. Hvis forældrene også har fri, kan man hygge ekstra om morgenbordet, bage boller eller kage sammen, tage på spændende udflugter, se film, lege, spille spil, udhule græskar, plukke æbler og meget andet. Efterårsferien er en god mulighed for at være mere sammen som familie, og for at lægge hverdagens stress og jag på hylden for en tid. Nærvær og hygge bør være i centrum uanset hvad man foretager sig. Her er nogle gode ideer til familieaktiviteter i efterårsferien 2018.

Vær sammen

Det er sjældent at hele familien har tid til at være sammen i en travl hverdag. Børnenes skolegang, fritidsaktiviteter, lektier, legeaftaler og meget andet skal passes ind i planen med forældrenes arbejdsdag, praktiske planer, madlavning, rengøring og sportsaktiviteter, og det efterlader ikke meget tid, hvor man rent faktisk har tid til at være sammen som familie. Derfor er det vigtigt at udnytte tiden i eksempelvis efterårsferien til at være sammen. Det er nærmest underordnet, hvad man foretager sig, så længe man er sammen og laver noget sammen – og der er heldigvis massevis at lave i og omkring København i efterårsferien.

Lav noget aktivt

Som familie er det skønt at komme ud og røre sig sammen. Man behøver ikke nødvendigvis at løbe en tur, men i stedet for blot at være hjemme – hvilket også kan være sjovt og hyggeligt – så kan forskellige udflugter eller spændende aktiviteter være en god idé i ferien. En cykeltur, en lang gåtur, en sejltur på Københavns kanaler, en tur i forlystelsespark eller måske en tur på rulleskøjter. Mulighederne er mange, det handler blot om at være kreativ for at få den bedst mulige efterårsferie for hele familien.

Share.

About Author

Leave A Reply