3 tips til din næste store fest

0

Et nyt år skal netop til at begynde, og hvis det byder på en stor begivenhed for dig, kan du godt begynde at planlægge. En god fest kræver et godt overblik og god planlægning. Læs med her og få 3 gode tips til at planlægge din store fest i 2019.

  1. “Save the date” og invitation
    Hvis du gerne vil have, at så mange mennesker som muligt skal komme til din fest, gælder det om at ligge den på det rigtige tidspunkt og være ude i god tid. Det kan være svært at ramme en dag, som alle har fri på, men prøv så vidt muligt at undgå perioder hvor dine gæster har meget travlt eller typisk tager på ferie. Send “Save the date” invitationer ud i god tid og send den rigtige invitation senere.
  2. Vælg den rigtige lokation
    De rigtige lokaler er vigtige for din fest. Hvis du vælger et festlokale, der også tilbyder madlavning og servering, skal du ikke stresse. Så kan du koncentrere dig om dine gæster. Vælg f.eks. selskabslokaler på Islands Brygge. De ligger på Amager i København, og der er nemme transportmuligheder for alle dine gæster. Selskabslokaler Islands Brygge giver også rig mulighed for at fortsætte festen i Københavns natteliv.
  3. Aktiviteter der sætter festen i gang
    De rigtig gode fester har ofte haft en eller anden aktivitet til at sætte yderligere gang i festlighederne. Det kan være en sjov leg, quiz eller konkurrence som gæsterne skal deltage i. Hvis der er mange gæster, der ikke kender hinanden, kan det især være en god idé til at få brudt den lidt formelle stemning. Det kan være en quiz om dig selv, en skattejagt, drinks-værksted eller et stafetløb. Det kan også være underholdning, som gæsterne selv er en del af, hvor de skal udføre bestemte sjove opgaver i løbet af aftenen.

 

Share.

About Author

Leave A Reply