Boligtrend: Fyld dit hjem med grønne planter

0

Boligtrends skifter hvert år, og diverse magasiner finder altid på noget nyt. Dog er der af og til nogle ting, der holder ved i flere år. De grønne planter er bare blevet mere og mere populære de sidste par år. Nu skal de gerne være så store som muligt, og der må gerne være mange af dem.

En af de mest populære planter i øjeblikket hedder Monstera Deliciosa, og du har sikkert set den på Instagram og diverse blogs. Det er en plante, der vokser super hurtigt, men er nem at passe.

Trænger du til en forskønnelse af hjemmet? Lån op til 15.000 kr. på Kassekreditten.dk.

 

3 tips til at komme i gang med planterne

Du behøver ikke at komme til at bo i en regnskov eller fare vild i grønne planter for at være med på trenden. Hvis du er helt grøn i det med planter, men gerne vil gøre dit hjem lidt mere livligt, så læs med her:

  1. Start med en nem plante. Det kan for eksempel være en kaktus eller Monstera Deliciosa. Der findes et væld af grønne planter, der er super nemme at passe. Faren ved mange planter er faktisk at overvande dem.
  1. Lad planten blive i den potte du har købt den i. Omplant den først efter et stykke tid.
  1. Det er vigtigt at støve sine planter af. Hvis der ligger et støvlag på bladene, kan planterne ikke ånde, og de bliver mere modtagelig overfor skadedyr og sygdomme.

 

Er der nogen fordele ved at have grønne planter i hjemmet?

De grønne planter er ikke blot smukke at se på, der er også en stor sundhedsmæssig fordel ved at have dem i hjemmet.

Planter i hjemmet giver nemlig et bedre indeklima. Planterne optager skadelige stoffer fra luften og omdanner dem til ilt. Nogle planter er bedre end andre, men uanset hvilken du vælger, vil der være fordele.

En af de mest rensende planter er fredsliljen. Hvis du vil have en allergivenlig plante, skal du gå efter paradistræet.

Share.

About Author

Leave A Reply