Vil du spare penge på din varmeregning?

0

En varmepumpe er en effektiv løsning for dig, der ønsker at spare mange penge på din varmeregning. En varmepumpe bruger nemlig op mod 75 % mindre energi end eksempelvis en almindelig radiator. Det smarte ved en varmepumpe er, at den udnytter varmen fra luften eller solenergien fra jorden. På den måde udnytter en varmepumpe gratis energi og varme fra omgivelserne omkring dit hjem. Derved er det ikke blot en løsning, der er venlig mod din pengepung, men i særdeleshed også over for miljøet.

Spar op mod 80 procent på din varmeregning med en varmepumpe

En varmepumpe kan spare dig for mellem 50 og 70 procent af din nuværende varmeregning. Anvender du el i hjemmet, så kan du faktisk spare helt op mod 80 procent ved at installere en varmepumpe i hjemmet. Dette afhænger af, hvilken type varmepumpe du vælger. Herunder finder du en kort forklaring af de tre forskellige varmepumpe modeller.

Luft til luft varmepumpe

Den klassiske luft til luft varmepumpe udnytter varmen i den udendørs luft omkring dit hus. Denne varmepumpe fungerer ved, at varmen trækkes ud af luften udendørs og hernæst cirkuleres ind i hjemmet. En luft til luft varmepumpe består af en inde del, der placeret inde i huset, som cirkulerer varmen indendørs, samt en ude del der monteres uden for, og som trækker varmen ud af den udendørs luft

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpen udnytter den varme, der allerede er i et rum ved at optimere den varme. En luft til vand varmepumpe kan både opvarme huset rum og vandbeholdning. Denne type varmepumpe er særligt oplagt, hvis pladsen er træng, da den ikke kræver meget plads. Den består ligeledes af en ude og en inde del, hvor ude delen er en stor ventilator.

Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe udnytter solenergien, der er oplagres i jordens øverste lag. Jordvarmpumpen består af en en væskeslange, der skal graves ned i jorden, og som leder jordvarmen ind i huset. Denne metode er meget effektiv, og en jordvarmepumpe kan derfor nemt fungere som hjemmets eneste varmeløsning.

Mere end 14 års erfaring og ekspertise

Firmaet Scanheat her mere end 14 års erfaring inden for varmepumper til virksomheder og private. Derfor er de et oplagt valg, hvis du ønsker fagfolk af stor ekspertise til at rådgive dig i dit valg af varmepumpe. På deres hjemmeside kan du finde mange forskellige mærkevarer og en lang række forskellige varmepumpeløsninger. Det store udvalg af varmepumper sikrer, at du får netop den løsning, der passer allerbedst til dit budget. På hjemmesiden kan du endvidere læse meget mere om de forskellige varmepumper, samt finde gode råd om den rette løsning. Scanheat tilbyder også installation af din nye varmepumpe hjemme hos dig.

En investering i fremtiden

Med en moderne varmepumpe får du markedet billigste kilowatt pris, da en god varmepumpe producerer fire til fem gange mere strøm, end den forbruger. En varmepumpe er altså en investering i fremtiden, der på kort tid kan spare din varmeregning for mange, mange penge.

Share.

About Author

Leave A Reply