Giv boligen en make-over

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

Du har garanteret allerede boet i dit hjem flere år på nuværende tidspunkt, hvorfor det hele godt kan gå hen og blive lidt kedeligt. Det skal det ikke. Derfor giver vi dig her i artiklen nogle simple tips til, hvordan du kan give hjemmet et lille løft, når det kommer til indretningen, men derudover kommer vi lige med et lille tip til, hvordan du med en enkelt investering muligvis kan halvere din varmeregning – interessant? Læs med her.

Skab personlighed med billeder

Det er altid vigtigt, at dit hjem emmer af personlighed, så det skal vi selvfølgelig have skabt. Det kan du blandt andet gøre ved at få nogle billeder på væggen. Det kan passende være billeder, du selv har taget på en ferie, men det kan også være nogle hyggeligt familiebilleder, hvor alle er med. Det kan næsten ikke blive mere personligt end det.
Har du allerede nu det perfekte billede, men mangler du en ramme til det, så kan du hoppe forbi denne side, hvor du kan finde rammer efter mål. Der skal nok være noget, som passer på dine behov.

Udnyt malingens mange muligheder

Maling har en fantastisk evne, som betyder, at det kan få alt til at se nyt ud. Har du nogle vægge, som hænger med næsen og ser lidt slidt ud, kan du hurtigt peppe dem op med en klat maling. Det tager ikke meget af din tid, og det koster ikke meget, men resultatet kan blive helt vildt. Du kan også eksperimentere med nogle forskellige farver, hvis du rigtig er modigt. Det hele er op til dig, og det kommer an på, hvilken smag du har.

Det behøver heller ikke nødvendigvis at være maling af en hel væg. Du kan også male dine egne billeder og hænge dem op i hjemmet. Det vil helt sikkert imponere dine besøgende, og så har du en rigtig god historie at fortælle.

Invester i noget grønt

Planter og blomster er et ”must have” i alle hjem. Det giver en hyggelig stemning, en skøn farve og så kan det medvirke til et godt indeklima. Du behøver naturligvis ikke at købe en hel jungle, men et par planter hist og her vil helt sikkert gøre godt i det lille hjem. Tag en tur forbi det lokale plantecenter og få investeret i nogle sjove og flotte planter. Husk at du gerne må tage nogle nye valg, så du ikke altid vælger de mest populære, som alle andre også har.

Spar penge på din varmeregning med en luft til vand varmepumpe

Nu er vi alligevel i gang med at give boligen en make over, og derfor kommer der også lige et råd, som kan gøre det hele lidt sjovere for din pengepung – men også miljøet. En luft til vand varmepumpe er svaret. Denne kan typisk halvere din varmeregning, den vil øge dit hus værdi, og så er investeringen allerede tjent hjem efter 5-10 år. Ja, det koster lidt at få fat i en luft til vand varmepumpe, men den vil hurtig tjene sig selv hjem med renter.

Share.

About Author

Comments are closed.