Danske bilejere er vilde med SONAX bilplejeprodukter 

0

Bilplejeprodukter fra SONAX bliver mere og mere populære hos de danske bilejere, og det er ikke uden grund. SONAX forhandler nemlig et væld af produkter til pleje af bilen, hvor kvaliteten er sikret gennem et utal af tests. Ser man på SONAX’ generelle udvikling i løbet af årene, der er gået siden den spæde start ved Franz Hoffman i 1905, må man erkende, at det er en udvikling, som har været enestående.

Kalenderen peger efterhånden mod efterår og vinter, og det er ikke mindst i den kommende kolde tid, at man som bilejer støder på udfordringer. Som bilejer kender man til nødvendigheden af at vedligeholde bilen – kølesystemet skal være frostsikret, batteriet skal testes, vinterdækkene skal på og sprinklervæsken skal sikres at kunne klare minusgrader. Der er altså mange dele og områder af bilen, som har brug for pleje, og her er det ikke ligegyldigt, hvilke produkter man vælger til plejen af sin bil.

Plejen af bilen er kun så god som kvaliteten af plejeprodukterne

Når det kommer til pleje af bil, er man nødt til at sikre sig en vis kvalitet af de produkter, man bruger – om det så gælder fælgrens, kabinerens eller lakpleje, så er det endelige resultat af plejen kun lige så god som kvaliteten på plejeprodukterne. Netop derfor ses der en stigende popularitet hos SONAX’ bilplejeprodukter, idet produkterne hos SONAX gennemgår en række forbrugerundersøgelser, før de forhandles, hvilket er med til at sikre deres kvalitet. På den måde kan man som kunde vide sig sikker, når man eksempelvis handler bilplejeprodukter på nettet – at forbrugerundersøgelser, som er uafhængige af virksomheden, bliver ved med at rose en virksomheds produkt, siger meget om produkterne.

En virksomhed i fortsat udvikling

Selvom SONAX har sin beliggenhed i Sydtyskland, er virksomheden internationalt anerkendt og har et solidt omdømme i de mere end 60 lande, hvor den er repræsenteret i bilkredsene. Dette kommer blandt andet af målrettetheden omkring en fortsat forbedring af produkterne, hvilket har givet topresultater, når motorpressen har testet diverse bilplejeprodukter. SONAX er altså en virksomhed i fortsat vækst, og gennem webshoppen er det også muligt at købe de mange testvindende produkter i Danmark. Denne udvikling betyder også, at sortimentet har udvidet sig gennem årene, hvilket også ligger bag danskernes positive omtale og valg om at holde sig til SONAX bilplejeprodukter til pleje af bil.

Share.

About Author

Leave A Reply